Kako namjerno pokvarit laptop? zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 4.674
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Kako namjerno pokvarit laptop?

Dakle molim bez ulaženja u teme tipa pa zašto ti to želiš,pa ima pametnijih načina....etc. E kod mene nema, imam prastari laptop koji nemože ni prdnut i nikakva memorija ni windows 18 ga neće spasit, e sad treba mi način kako da ga namjerno pokvarim,bilo na software-skoj bazi ili hardware-skoj,možda bolje software-ska ali onda ako ode na servis to se lako popravi, dakle što preporučujute? Nagrada za to moje "zlodjelo" će bit novi laptop(i da nebude imam PC tako da neću ostat uskraćen za pisanje ovakih nekome bedastoća a meni spasa od sporosti :D ),eto i onda kad mislite da ste pročitali sve na forumu pojavi se ovakva tema.

Pozdrav

4 godine

Daj ga meni, pa reci da ga je netko 'maznuo'. Osmijeh

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
3 godine

Ako ćeš na softverskoj,odi prčkat po folderu od windowsa(po mogučnosi izbrasat neke fajlove i slično hehe)pa se windosi ne bi smjeli upalit.Ili probaj rastavit laptop pa skinut vent sa proca sigurno će od toga riknut hehehSmijehNa kraju,ako ga nemožeš otvorit nemoj ič na silu uzmi čekićNamigiva

3 godine

Probaj overclockati. Ako uspiješ- laptop će ti biti brži, a ako ne uspiješ, skurit ćeš proc.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 17:54 (Shamrock).
4 godine
RE: Kako namjerno pokvarit laptop?
Shamrock kaže...

Probaj overclockati. Ako uspiješ- laptop će ti biti brži, a ako ne uspiješ, skurit ćeš proc.Smijeh

baš i nece, komp ce se sam izgasit i opet ce sve biti u redu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 18:04 (toxic).
4 godine

Onako...kada je upaljen potopi ga u vodu (u tom momentu mora raditi na bateriju) koja je slana,stavi malo soli,nemoj krupne..zbog provodljivosti i tako gledaj gada dok crkava.

Kada vec jednom optegne papke izvadi i ostavi ga da se susi jedno 7-9 dana.

Pokusaj ga upaliti,ako daje ikakve znake zivota ponovi postupak

Uspeh zagarantovan

Hint 1:

Zbog soli moguce je da ostanu mrlje unutra,odnosno kada ga otvore u servisu vidjet ce da je unutra bila vlaga. Neka bude cista voda

Hint 2:

Pokusaj flashati BIOS i namerno prekini proces. Ponoviti nekoliko puta

Hint 3

Neka "otkazu" ventovi.

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
3 godine
neaktivan

instaliraj vistu bez da formatiraš particiju na koju ćeš instaliravati. ja sam tako uništio hard disk.Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
3 godine
protjeran

eo vako, vidin ode sve samo amateri, veze nemate

laptop mores sjebat kako god os, al bitno je da uzivas u tome, akon si neiskusni mulac nikad nemoj se sluzit velikon macon jerbo ce te zabolit ruke, uzmi cekic, obicni baustelski za vadit brokve i tuckaj ga sridnje jakin udarcima, takon se nece raspast i dulje ce trajat gustanje

kad ga iztucas ako ti nije dosta mlatni ga svon snagon u zid, pazi da ne sjebes inkarat ili fasadu jerbo ces dobit batina od staraca, najboje ti je ciljalj susidov zid a kad te pita ca je ovo pravi se lud

drugo, mores ga bacit priko tarace, ili sa vrva zgrade, nabolja podloga je beton pogotovo ako su ga bosanci nalivali, oni mecu malo vise cimenta, nemoj bacat na zemlju jerbo nece puknit unda moras ic doli ponjega, ca zna bit ebeno akon nimas lift u kuci

da se osicas muskije otvori pivu i lagano pijuckaj (ne prilagano, ka oni pederi ca u subotu vanka naruce kapaljku od dva ipo deci pa ju cilu vecer zvalu)

pazi da ne pogodis nikoga u glavu jerbo si onda tek najeba, osin akon ne uberes jadranku....nismo mi te srice

nu, glamac, djava ga odnija
3 godine
neaktivan
otvori i čekičem po njemu
3 godine

umjesto adaptera koji radi na 12V , ustekaj u laptop 220V gradsku mrezu...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
3 godine
ribar kaže...

laptop mores sjebat kako god os, al bitno je da uzivas u tome, akon si neiskusni mulac nikad nemoj se sluzit velikon macon jerbo ce te zabolit ruke, uzmi cekic, obicni baustelski za vadit brokve i tuckaj ga sridnje jakin udarcima, takon se nece raspast i dulje ce trajat gustanje

kad ga iztucas ako ti nije dosta mlatni ga svon snagon u zid, pazi da ne sjebes inkarat ili fasadu jerbo ces dobit batina od staraca, najboje ti je ciljalj susidov zid a kad te pita ca je ovo pravi se lud

drugo, mores ga bacit priko tarace, ili sa vrva zgrade, nabolja podloga je beton pogotovo ako su ga bosanci nalivali, oni mecu malo vise cimenta, nemoj bacat na zemlju jerbo nece puknit unda moras ic doli ponjega, ca zna bit ebeno akon nimas lift u kuci

da se osicas muskije otvori pivu i lagano pijuckaj (ne prilagano, ka oni pederi ca u subotu vanka naruce kapaljku od dva ipo deci pa ju cilu vecer zvalu)

pazi da ne pogodis nikoga u glavu jerbo si onda tek najeba, osin akon ne uberes jadranku....nismo mi te srice

HahaSmijeh dobro si me nasmijao, a posebno je najbolji ovaj boldani dio.

Oprostite na off topicu, morao sam.

otpor je uzaludan!
3 godine

Pokreni sa everestom sistem stability test,a laptop stavi u dvi plastične kese i zaveži da ne more ni mrva zraka uć.

Ribar bi triba češće ovako nešto pisat.Uvik me nasmije kad bilo šta piše.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 19:19 (dery).
3 godine

A jesu vam predlozi, neće mu priznati kvar ako ga donese u komadina.

Najbolje i najednostavnije je da pokreneš flashanje bios-a, dok se briše i zapisuje bios izvadi bateriju, to će urnisat matičnu a time i ceo laptop.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 19:29 (Quark).
3 godine

Poli ga vodom i reci da je bilo slučajno Smijeh

www.balance-lifestyle.com
4 godine

Popisaj se po njemu i reci da ti je pao u WC skoljku.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
3 godine
neaktivan
Quark kaže...

A jesu vam predlozi, neće mu priznati kvar ako ga donese u komadina.

Najbolje i najednostavnije je da pokreneš flashanje bios-a, dok se briše i zapisuje bios izvadi bateriju, to će urnisat matičnu a time i ceo laptop.

Slažem se u potpunosti!!To ti je najbolje....Nema nikakvih "fizičkih" oku vidljivih oštećenja a kada upališ lap,hop!Nevalja

sa poštovanjem vaš crazy_frog
4 godine
ribar kaže...

Ti si kralj ovog foruma majke mi...

The blue screen of death is the best game I've ever played.
4 godine

Nemoj namjerno pokvarit laptop, pokvari ga slučajnoNamigiva, stavi laptop u dnevnu sobu i šalicu kave pokraj njega, upali laptop i onako da ćeš sjesti slučajno proliješ šalicu kave i ode laptop, vjeruj mi onda mu više neće biti spasa

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
4 godine
neaktivan

Jel to bas u Bugu bio neki video davnih dana u kojem su strmoglavili neki prastari Thinkpad s vrha neke cetverokatnice-peterokatnice (ako se dobro sjecam)?  Osmijeh Ili je to negdje drugdje bilo?

Naravno treba bit siguran da dolje nema nikog, da netko ne nastrada.

http://irale.deviantart.com
4 godine
neaktivan

Pazi, ovo uključuje rastavljanje: otvori laptop i kritične dijelove (matičnu,proc) protrljaj po tepihu pa će crknut od statičkog elektriciteta.

P.S. Za detalje kontaktiraj ManchesterUTD-a on ima prakse s tim. Namigiva

Heal The World
3 godine

MAGNET (pomogucnosti jaki elektro magnet)

4 godine
neaktivan
sauron_15 kaže...

instaliraj vistu bez da formatiraš particiju na koju ćeš instaliravati. ja sam tako uništio hard disk.Belji se

aj lec bogati

3 godine
neaktivan

ako ga možeš strpat u mikrovalnu to je to...al ozbiljno

2 godine

Ma jeste mi svi njubovi.... Pa stavi ga u mikrovalnu i reci da si pržio cd

4 godine

Hehe svaka čast ekipa, nasmijao sam se baš pošteno, sviđa mi se ideja sa flash-anjem biosa, to bi bilo super. ali one nasilne fore kao npr gađanje susjedova zida ne dolazi u obzir zato jer lap mora bit pokvaren a ne razbijen :D

Hvala svima na odg.

3 godine
toxic kaže...
Shamrock kaže...

baš i nece, komp ce se sam izgasit i opet ce sve biti u redu.

Teško da će u BIOS-u naći OC-erske alatke, jer većina laptopa ima zaključan BIOS (kao i Intelove ploče naprimjer sim sa x975,x38,x48,x58 chipsetima).

Najbolje bi bilo obrisati nekoliko važnih ključeva u registrima, flash biosa kao što su već predložili, zatvoriti ispuh i usis zraka, bateriju spojiti ubrnuto pa upali, upaliti laptop bez rama i dok radi staviti RAM (samo izoliraj sebe za svaki slučaj), ako možeš overclockaj grafičku do bola (samo sumnjam da ćeš moći).

http://fotoforum.forumotion.net/
4 godine

Pali, gasi, restartaj svakih pet min. i to nasilno, prčak po BIOS-u, pokupi koji virus i to je to xD.

That was awesome
4 godine

Instaliraj dva anti virusa ili ga resetiraj dok si u biosuSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
4 godine

Pretpostavljam da ak ti se ovaj pokvari da od mame i tate DOBIVAŠ novi.

Evo najboljeg savjeta:

Uzmi vilijušku (sličnu ovoj s linka ali bez plastičnog vrha). Zatim uzmi laptop i čvrsto ga primi. Nađi utičnicu od 220 V. Možda ćeš vrhove viljuške trebati malo saviti da mogu ući u utičnicu. Gurni viljušku unutra kolko ide. Tako će struja spržiti laptop i tebe.

Pitaš se zašto je ovo najbolji savjet?

E pa zato što su svi na dobitku. Ti se napokon rješavaš starog laptopa, a starci ti ne moraju kupiti novi. I svi sretni, zadovoljni...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
3 godine
neaktivan

1. Prodaj ga meni. Na neku foru sve sto ja nabavim, vrlo brzo rikne i to bez moje intervencije. Dakle prodas ga meni, moja sreca uradi svoje i onda ti ga natrag prodam.

ili

2. Zacepi sve otvore za zrak  (selotejp?), upali kalkulator i udari sto veci broj i samo ga potenciraj - i cekaj :)

Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice