Kupnja prijenosnog racunala do 7000kn

poruka: 10
|
čitano: 1.414
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

pozz svima...

inace sam bio strogi pobornik stolnih racunala i bila mi je smjesna pomisao dati veliku svotu novaca za laptop, a za te iste novce mogu kupit skoro duplo bolju konfu PC-a, međutim nomadska priroda zivljenja me prisilila na kupnju laptopa.

Dakle laptop kupujem prvi put, nemam iskustva zato vas iskusne molim za pomoc. Naime laptop bi mi sluzio i za igranje, ali i za koristenje npr. Photoshopa, AutoCad-a, te ostalih aplikacija koje zahtjevaju određenu kolicinu resursa, isto tako nebi bili na odmet dodatni portovi, dakle osim usbova da se nađe barem neki hdmi, dvi, s-video (od video portova), fireware, etc.

Za oko mi je zapeo jedna toshibica, ali u njoj je turion procesor pa sam malo skeptican (zanima me sto mislite o tom procesoru jer ja sam uvjek sklon intelu naravno)...evo link na toshibu www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010776 

naravno vi bacit linkove, ako nije problem, sa vasim prijedlozima

Evo nadam se da cete se snac među hrpom pitanja i da cete mi uspjet na sva odgovorit, bio bih vam jako zahvalanNamigiva

4 godine

dajte ljudi, molim vas za savjet, pomozite mi :D

3 godine
RE: Kupnja prijenosnog racunala do 7000kn

Hoćeš kupit moj u potpisu?

Ak te više zanima kontaktiraj me na privatnu poruku. Inače star je godinu i pol al je pila.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
4 godine

hvala na ponudi, ali ipak bi nesto novo uzeo

3 godine

ak kupuješ u vemilu, onda da sam na tvojem mjestu, uzel bi ovog:

http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=5530221

a širi izbor potraži na http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=3

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
4 godine
a sto kazes na taj turion procesor jel valja to sta? znam da nije ko intel, ali jel se isplati?
3 godine

Evo ti moja preporuka za odličan laptop. Ima i zadovoljava sve što si naveo u uvodnom postu!!

EDIT: Uzmi Intelov Procesor svakako

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 13:21 (Bellatrix).
4 godine

hm...dell nije los, ali mislim da u toj situaciji placam dosta ime...

3 godine

Istina je to da se pri kupovini Dell-a dosta plaća i brand ali vjeruj kvaliteta je krivac.

To su jako kvalitetni prijenosnici! Nije subjektivno mišljenje jer ja osobno imam Toshibu Satellite A305 i jako sam zadovoljan njome i to bi bila moja druga preporuka uz Dell ali ona košta oko 9000Kn i  nevidim je na popisu tu, a ni ne vemilu i na nabavi je nisam uspio pronaći.Inače sam je kupio u SAD-u.

No imaš također ovu Toshibu ona ti košta 7 500Kn! Ukoliko si spreman izdvojiti toliko kupuj odmah!!

Imaš i ovu  toshibu A200 u vemilu košta ti 6500Kn

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 14:17 (Bellatrix).
3 godine

http://www.telebit.hr/default.aspx?SifPro=770813683

Ja definitivno preporucam ovo.

Predobar je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice