Lenovo G550A

poruka: 11
|
čitano: 4.326
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Lenovo G550A

pozdrav!

sve sto mi mozete reci o lenovo G550A ?! iskustva mane prednosti... molio bih brze odg. moram da se odlucim za 2 dana :D

konf je slijedeca:

• Procesor: Intel Core 2 Duo T6600 2.20GHz (2MB cache)
• Zaslon: 15.6" HD LED WXGA 1366 x 768
• Grafički sustav: nVIDIA GeForce G105M 512MB
• Radna memorija: 2x 2GB DDR3 1066MHz
• Tvrdi disk: 320GB SATA 5400rpm
• Optički uređaj: DVD RW DL
• Dimenzije: 381 x 245 x 26.5mm
• Masa uređaja: 2.75kg
• Jamstvo: 12 mjeseci
• Baterija: do 3.7h (6 ćelija)
• Operativni sistem: freeDOS
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11b/g/n)
• Bluetooth: da
• Audio ulazi/izlazi: da
• VGA izlaz: da
• USB podrška: 3x USB 2.0
• Čitač kartica: da (5u1)
• ExpressCard: da
• HDMI: da• Kamera: da

naime imam ponudu za njega za odprilike 3550 KN

hvala unaprijed!

2 godine
RE: Lenovo G550A

Za te pare nećeš nać bolje (novo).

2 godine
neaktivan
Lenovo G550A

upravu si evo bas gledam, ali ako nije dobar nema svrhe uzimat ga iako je dobra cijena...

iskreno ne svidja mi se rez. ekrana i to sto je glossy. a vec su mi rekli i da ima problem taj da se kuler pali i gasi svako malo cak i kad se samo surfa..

4 godine

Prije par dana sam radio na tom Lenovu i na Dellu 1545 (za otprilike istu cijenu) i moje preporuke ide za G550. Bolja mu je tipkovnica, tiši je i manje se grije. Ne sviđa mi se glossy, 16:9 i plastika na kojoj se vidi svaki otisak, ali takvi su svi novi. Veliki plus Dellu je 36 mjeseci garancije. Osobno imam Lenovo N100 koji radi već 3 godine savršeno.

2 godine
neaktivan
Lenovo G550A

jos jedna losa osobina mu je touchpad, prelakiran je kao i ostatk laptopa pa prst zapinje kad se prelazi preko njega! na win 7 pokazuje 4,3 poena prilikom onog testiranja u win, ne znam kako se to zove :D a ne znam jel to dobro ili lose ?!

2 godine
neaktivan

bok. imam jedno pitanje? kupujem lenovo g550a. pa me zanima gdje se može naći za 3550kn?hvala

2 godine
neaktivan
Lenovo G550A

pozdrav!

@JKAG SDZGD ponudu sam dobio sa popustom preko fax-a, tako da ta cijena nije u obicnoj prodaji. a pored toga ja sam u Sa, a ovdje trenutno u prodavnicama kosta oko 1200-1300KM (~4320-4680KN) i mogu ti reci da je za ovu lovu i vise nego dobar laptop. izvini za spor odgovor, ako imas nekih pitanja u vezi g550 samo izvoli ;)

u novom BUGu su između ostalih testirali i g550 sa win7, kod mene je win7x64 i zasad nemam nekih problema (osim sa driverima za  printer HP 1020 deskjet ali novi driveri za win7 su vec na stranici HP-a tako da sad radi). mogu da potvrdim ono sto pise u BUGu, a to ej da mu je touchpad prelos, ali i nesto sto u BUG-u ne pise a to je da svi g550 bez obzira na to koja je verzija g550, A ili G ili neka druga, imaju problem sa kulerom koji se pali gasi svake seknude naizmjenicno bez obzira sta je pokrenuto od programa pa cak i kad nista ne radite.

sto se tice kvalitete izrade sve je ok osim plastike oko displeja sa unutrasnje strane, koja izgleda kao da nije pricvrscena, ali to i nije neka mana.

jos nesto, lap ima opciju OneKeyRecovery koja ne radi sa win7 a koristi oko 10 GB diska, pa tako lap dobijete sa 3 particije na disku od 10GB, 1 GB i ostatak diska na kojem sam ja doio FreeDOS, a onu od 10 GB ne mozete obrisati jer je rezervisana za OneKeyRecovery koji bi meni vratio sistem na FreeDOS kada bi ga upotrijebio.

2 godine
neaktivan

Pozdrav,

Gdje je ovo u Sarajevu. Ja mislim kupiti isti, odnosno ima 3gb ddr3, ali košta 1199 BAM.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 9:09 (Samir1972).
4 godine
neaktivan
Lenovo G550A

Znam da je particija od 10GB rezervirana za OneKey Recovery, može li mi tko reći čemu služi particija od 1 GB?

Pitam jer planiram staviti Fedoru na dual-boot sa Win7, a ne želim pretjerati sa particioniranjem diska.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 15:20 (gesser87).
3 godine
neaktivan
Lenovo G550A

/////////

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 22:32 (tarik).
2 godine
neaktivan
Lenovo G550A

kupljen je u plusu sa popustom i dodatnim 1GB rama, u obicnoj prodaji je oko 1300 KM i 3GB rama

ovo za particije i mene zanima ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice