Molim vas za pomoc neznam zasto mi neradi bluetooth kad sam reparirao win7/64bit,odonda je nestao iz mojeg lap. a prije je radio normalno pokusao sam skinuti drivers-e sa acerove stranice i isti softver ali nista mi nije pomoglo,molim vas za pomoc jer mi treba za posao kojim se bavim jer je vezan sa telefonom pa mi treba za bluetooth slusalicu,hvala unaprijed.
Neradi mi bluetooth na laptopu acer aspire 5471G
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.538
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi instalirao drivere i LaunchManager i ePower Management??
moraš imat obje aplikacije...
a neznam to, ali znam da meni na aceru bez ta dva programa ne radi wlan i bluetooth
LJudi molim vas za pomoc,hvala unaprijed!
Ista stvar i ovdje. Frend je jučer došao s novim laptopom i zajedno smo instalirali sve što mu treba. Uspješno smo instalirali sve drivere no BT mu ne radi (nema one ikonice u trayu).
Drug mislim da znam do cega ti je imao sam isti problem, evo za sve one koje imaju slican problem mislim da bi ovo trebal biti rijesenje :
ctrl+alt+del --- task menager--- kartica services zatim klinete na services... onda nadjete vas driver za bluetooth koji ste predhodno instalirali, desnim klikom odete na opciju properties Zatim otvorite karticu general i pisat ce vam startup type: i stavite na automatic . Poz.
Bluetooth device not find,Please verify that your Bluetooth device is properly connected and turned on.
Ovo je poruka koja izlazi kad pokrenem ikonu bluetoot...sve je instalirano,...trazim dalje upustvo