Pozdrav, imam HP 4510s koji sam kupio prije nepune 2 godine. Kako sam uvjeren da mi je garancija istekla moram kupiti sam neispravne djelove.
Naime, prije par mjeseci moja baterija prestala je puniti do kraja te je jako lose punila a laptop je stalno morao biti na punjacu dok se na njemu radi, a od prije mjesec dana sam poceo imati problema i sa punjacom. Kad bi ga ukopcao u struju prvo čuli bi se titraji u onoj kutijici na punjaču i kad bi ga ukljucio u laptop nebi punio, ali to sam rjesavao tako sto bi iskopcao punjac iz struje i ukljucio ga ponovo i onda bi on radio i mogao bi raditi na laptopu. Sinoc mi je punjac totalno otkazao, kad god ukljucim u struju cuju se titraji u njemu i nece nikako da puni.
Po mom misljenju pokvaren je samo onaj drugi dio s kutijicom al ne znam jel mogu samo taj dio kupit ili moram cijelu punjac. I ne znam jel mi baterija nije htjela punit do kraja zbog neispravnog punjaca ili zato sto je i sama neispravna, sad ne znam sta moram kupit ni po kojoj cijeni pa ako bi me mogli savjetovat, mozda priko oglasa mogu nac nesto. Molim vas pomoc!