Pokvaren punjac i baterija HP 4510s

poruka: 3
|
čitano: 388
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 mjeseci

Pozdrav, imam HP 4510s koji sam kupio prije nepune 2 godine. Kako sam uvjeren da mi je garancija istekla moram kupiti sam neispravne djelove.

Naime, prije par mjeseci moja baterija prestala je puniti do kraja te je jako lose punila a laptop je stalno morao biti na punjacu dok se na njemu radi, a od prije mjesec dana sam poceo imati problema i sa punjacom. Kad bi ga ukopcao u struju prvo čuli bi se titraji u onoj kutijici na punjaču i kad bi ga ukljucio u laptop nebi punio, ali to sam rjesavao tako sto bi iskopcao punjac iz struje i ukljucio ga ponovo i onda bi on radio i mogao bi raditi na laptopu. Sinoc mi je punjac totalno otkazao, kad god ukljucim u struju cuju se titraji u njemu i nece nikako da puni.

Po mom misljenju pokvaren je samo onaj drugi dio s kutijicom al ne znam jel mogu samo taj dio kupit ili moram cijelu punjac. I ne znam jel mi baterija nije htjela punit do kraja zbog neispravnog punjaca ili zato sto je i sama neispravna, sad ne znam sta moram kupit ni po kojoj cijeni pa ako bi me mogli savjetovat, mozda priko oglasa mogu nac nesto. Molim vas pomoc!

3 godine
moderator

Za 4510s bateriju sam jednoj mušteriji naručio u ADM-u jer su oni jedini odmah imali i koštala je 400-tinjak kn.

Sad je 440 kn.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_204&products_id=9824

Punjač je isto posebna priča. Bio sam u Linksu i probao nekoliko vrsta univerzalnih i s njima je laptop radio usporeno?!

Fora je izgleda u tome da originalni HP-ov ima 3 pina. Plus, minus i neki smart pin (nemam pojma što, kako i zašto).

Zamjenski baš za HP dođe 349 kn:

http://www.links.hr/?naziv=punjac-za-notebook-hp-90w-univerzalni-ed495aa&option=artikl&id_kategorija=016002&id_artikl=016.000.188

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
6 mjeseci

Hvala na informacijama ;) Trazio sam navedene modele preko oglasa i moze se proc oko 30% jeftinije al me zanima jos ako neko zna jel postoji mogucnost servisiranja da ne kupujem noe originale?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice