Povrat novca sa ebaya tablet nije prošao carinu

poruka: 13
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 mjeseca
neaktivan

da li ima neko da zna kako napraviti povrat novca sa ebaya.kupio sam tablet a sada ne mogu ga ocarinti pošto ga nema u registru HAKOM-a,acertifikat ne mogu nabaviti

16 mjeseci
Re: Povrat novca sa ebaya tablet nije prošao cari
Kako ga nemogu ocariniti??
Pa imaš račun od ebaya i paypala.Isprintaš i daš njega i po tome ga ocariniš
robimarko@gmail.com
4 godine
robimarko kaže...
Kako ga nemogu ocariniti??
Pa imaš račun od ebaya i paypala.Isprintaš i daš njega i po tome ga ocariniš

za stvari kao mobiteli i tableti koji u sebi imaju komunikacijsku opremu se treba i HAKOM-ova dozvola/certifikat

4 mjeseca
neaktivan

ne može pošto ima wi.fi onda treba odobrenje od HAKOM-a to jest ce-certifikat,declaration of conformity a proizvođać nije ga poslao,pošto je kineski mid m 1006 android 2.2 google

4 godine

Kontaktiraj prodavaca i reci mu sta je problem.

Vjerujem da ce ti uraditi povrat novca, ali s tim da neces dobiti postarinu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
4 mjeseca
neaktivan
da li mi možeš rekako si ga uspio ocaraniti i imaš li deklaraciju za njega
9 mjeseci
vkv353 kaže...
da li mi možeš rekako si ga uspio ocaraniti i imaš li deklaraciju za njega

nije nigdje zapeo na carini, nisu ga otvorili :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
5 mjeseci

Ma to se i meni dogodilo, isto sa tabletom hebeni HAKOM nista neda. Kontaktiraj prodavaca i neka ti ovi sa carine posalju natrag njemu i on tebi povrat novca. Iako meni jos nije vratija pare.

4 mjeseca
neaktivan
koliko je inća tablet koji prodaješ ja bi ga kupio ako bude povrata novca
9 mjeseci

To je OVAJ, još sam ja kupio i folije za ekran i 2 torbice OVAKVE(crnu i sivu).

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
2 godine
vkv353 kaže...

da li ima neko da zna kako napraviti povrat novca sa ebaya.kupio sam tablet a sada ne mogu ga ocarinti pošto ga nema u registru HAKOM-a,acertifikat ne mogu nabaviti

Kako znaš da nije prošao? Ako kupljen sa ebaya onda i s ebaya trebao dobil email poruke da su poslali i nakon što stigne u Hrvatsku dolaska kod carine i oni se jave na mail koji pregledaju ako prolaze na pregled i da je sve ok i jave na mail da je prošlanam  ako nisu prošle treba očekivat pisma za plačanje varine i pdv iako neznam kako stvrai idu. Jedan mi frend tako ispričao.

4 mjeseca
neaktivan

stiglo je sa carine da se dostave certifikati, pošto nije registran u HAKOM-u rok mi je da do utorka 10.01.2012. dostavim odobrenje,ako ne dostavim oni ga vračaju nazad

3 godine

pozz, evo još jedan info vezano uz slučaj s tvojim tabletom, i za sve koji bi željeli taj/takav tablet, nisam 100% siguran da to baš taj model,ali pošto je isto kineski i isto izgleda ko Ipad samo se zove Epad...kontam da se radi o istom :) od frenda mama radi na carini i on je isto htio uzeti takav tablet, ono fora je doslovce kopija iPada i reko staroj da u provjeri dali se može uvesti kod nas, jel ima kakvih zabrana šema  i tog i naravno {#} ona GO..NA iz hakoma/carina niš nedaju i naravno da ga nemože uvesti zato što je kopija iPada, nema certifikat bla bla... tako da to nemorate ni pokušavati, bar ne s carninarnicom u Osijeku, e sad za zg je možda malo dugačija šema kako sam čuo tamo zna i proći, valjda zbog frekvencije paketa ne otvaraju svaku pošiljku/paket za razliku od ove gamadi u Os, ili nešto tako, ALIIII.....

i za to ima "riješenje" (dobro bar opcija kao ne riješenje)ako imaš nekoga u BiH, pošalji si ga na adresu tamo i onda odeš po njega ili ti on donese ako niste daleko, (ja sam npr. iz vk i za po sata sam u Bih) tamo naravno da takovih sranja nema i možeš uvesti i je..enu nuklearku (u djelovima naravno{#} ) ili okušati sreću s carinarnicom u zg(slanje na neku zagrebačku adresu od frenda ili tete ili neš slično) pa se nadati APP kao što je uspjelo kolegi par postova iznad...eto nadam se da sam bar malo pomogao ekipi koja planira možda uzimati nešto tako{#}, a za tebe, pa možda da ga carina vrati pošiljatelju a ti pošto si ga već platio dogovori se s njima da ti ga ponovo pošalju na adresu u zg ili u bih, pa možda upali,  neko bolje riješenje nezz ili krivotvori certifikat samo pssst{#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice