Ono sto se nadam da sam uspia skontat je razlika u broju slotova za memoriju 2 i 4, ogranicenje isto 16 GB; te ekranu kod jednoga i drugoga... Te da ne pise nigdi koja je brzina HDD za jeftiniji model laptopa pa prepostavljam da je 5.400 u jeftinijem, sto mi ne znaci nista jer ga ionako vadim vanka... Jedino zbog potrosnje mozda ako ga ostavim unutra?
Koja je razlika izmedju Full HD AG White-LED display i Full HD TruLife White-LED display ?
Jeli bolje ugradit 2 * 8 GB DDR3 ili 4 * 4 GB DDR3 i zasto je u kojem slucaju sto bolje? Cini mi se da nema smisla bacat 1k kuna vise samo zbog slotova kad cu ionako ~toliko potrosit na nova 2 keksa kad bude nadograđiva.
Stavi 2 x 4GB, ne treba ti ni bajta vise. 4 x 4GB samo terete memorijski kontroler a ne donose gotovo nista u performansama. A 2 x 4GB radi dual chanel moda. I u buducnosti ce ti 8 GB bit dovoljno zbog toga sto se novi sistemi, programi i igrice pisu kako bi procesor sto manje memorije radne koristio. Posto pretpostavljam da stavljas SSD, brzina HDD ti nije toliko bitna jer ces na njega bacat filmove i mjuzu slikice... a igre, sistem i programe na ssd.
Sta se tice ekrana dellov truelife white led display svi imaju rijeci hvale. ima oštriju i jasniju sliku, bolje viewing angles.. o AG White-LEd displayu nisam puno naša, al imam osjećaj da je to ista stvar, jer je isti model samo sa par drukcijih stvari..
Reci za sta ti sluzi laptop i koliko imas para, pa cemo nesto iskombinirat. Tebi ne bi bilo lose ic na novu seriju laptopa, jer vec ima za 8000 kuna i7 3000qm + 650m u nas, a i7 3000qm > i7 2000qm i 650m > 560m > 555m i dosta manja potrosnja.

ali sa već instaliranim Win7
, mogu rećž da je iznad očekivanja od ekrana do finiša... :) jedino jedna stvar me zanima, sa njim dolazi sonicmaster subwooferm koji sam uključio, al ne radi, koja je kvaka sa njim ?