Ultraportable

poruka: 2
|
čitano: 464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Ultraportable

Pozdrav,  trebam nešto po mogućnosti ultraportable.

Duge baterije (7-8h+), relativno lagano (dakle ne glomazno), za gledanje/čitanje i stvaranje sadržaja - posao (pisanje, osnove tehničkih programa), lako prenosivo. Za neku normalnu cijenu, ironično, to nudi jedino Macintosh, ali htio bih izbjeći OSX jer ga nisam imao prije, pa me zanima neki sličan laptop ispod 8000 kn sličnih značajki.

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Ultraportable

Zasto zelis izbjeci OSX? ja sam isto bio skeptican jer sam cijeli zivot na windowsima ali na kraju mi je OSX ispao drazi od windowsa..

takodjer kao i ti sam isto zelio dobru bateriju na laptopu ( i odlican ekran) i uzeo macbook pro retina i nisam pozalio.

u tvoj budzet ako ides na novo upada macbook air, ja ga osobno nisam htio uzet zbog dosta losijeg ekrana u odnosu na pro verziju..

 

ja sam sebi odma stavio parallels s windowsima 10 , ali da budem iskren u 2 mjeseca kolko imam laptop sam upalio windowse samo jednom da odigram heroes of might & magic. za sve ostalo mi nije windows nije nijednom zatrebao. i sto je najbolje u samom os-u dobijes sve sto ti treba za start (nekakav appleov office kompatibilan sa microsoftovim i cak bi rekao barem iste kvalitete, programe za obradu zvuka , videa , fotki) znaci manje vise sve za nekakvu generalnu upotrebu. naravno za profi programe tipa logic pro, final cut pro itd.. se moras "snac" ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice