a taj se forum evo već drugi put pokazao kao mjesto neprijateljske okoline za nove korisnike.
Isto je kao i prije 5 godina:
- Po novima se pljucka, samo "stara ekipa" nešto zna.
Nit si neiskusan korisnik nit se takvim tamo trebaš smatrat. Tamo nitko nikeg neće ugrist ako napiše koju pametnu a da pri tom ne flejma ili reklamira sebe kao neku firmu.
Ne bi se složio da je tamo neprijateljska okolina. To su gluposti koje potpaljuje ekipa koja je tamo dobila ban a zbog ćega je sama kriva. Bilo zbog konstanotg flejmanja bilo zbog prevara na tržnici bilo zbog ponašanja.
A ja sam tamo od 2005 i kad sam došao nisam bio cvijeće od korisnika, no nisam bio niti trol. Kad sam nešto pitao i dobio odgovor od tipa masniog/raka/jelca ili nekog forumaša s iskustvom koji bi mi dao savjet i eventualno neke smjernice rekao bi hvala.
Danas dođe klinjo i nakon što mu daš savjet te pošalje u krasan qrac i dere po svom. No zašto da to pričam kad ste toga svjesni i vi ovdje.
Ako se u startu postaviš kako treba neće te nitko kažnjavat niti držat na piku. Ali ako se pokažeš kao trol vjeruj mi brzo će ti karijera završit.I iskreno to smatram ispravnim.
Pobogu pa lik otvori temu o raid poljima ili sl na što mu netko tipa, bubam sada,old iggy odgovori na način da mu opiše sve u detalj što bi lik kasnije pokušao pobit svojim mišljenjima. Jer on misli da zna nešto a u biti ne zna ništa, no bez pardona ide učit tipa koji se time bavi već godinama. To je ono što se tamo ne tolerira. Ovdje imate tu slobodu, ovdje član može jedan dan pitat koja je razlika između glossy i matt panela, drugi dan prodavat fore kako vidi razliku između TN-ca i IPS-a i da mu je TN-ac bolji i to dokazat screenshotom da bi nakon tjedan dana već počeo ekipi davat savjete o kupovini 
Tamo neće tolerirat lika koji je lijen pročitat zadnju stranu teme ili koristiti tražilicu, ne možeš mi postavit pitanje koji cooler za X4 955 kad je na isto to pitanje odgovoreno prije 5 postova.
Ima i na PCE nove ekipe koja bez bada uredno prebiva na forumu. Ponavljam tamo sam već preko 5 godina jako puno ljudi sa tog foruma znam osobno sa skupova i nije to nikakav bauk od foruma. Nisam neki znalac, za mnoge od njih sam njub, no znam gdje su granice mi granice. Ljudi zaborave da će se premanjima odnosit onako kako se i oni postave.
Evo toliko od mene. Kasno je brate idem spavat 
P.S. ako moderator želi može (vjerojatno i bude) ovo sve obrisat, neću se bunit. Moglo je preko PM-a, da, no ja barem više volim javnu komunikaciju pa neka i drugi kažu ako misle da imaju što za reći.