Koji CPU na koju MBO

poruka: 9
|
čitano: 707
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Koji CPU na koju MBO

Zanima me vaše mišljenje na kojoj bi konfiguraciji radio bolje koji procesor ja malo koristim za obradu videa i slika igrice me ne zanimaju a na kompu od djece samo za igrice.

moja konfiguracija

MBO: A785GXH/128M
CPU:AMD Phenom II X2 550 BE
RAM: 2GB 800Mhz KINGMAX
HDD: 120GB+160GB
PSU: CORSAIR VX Series 450W
CASE:COOLERMASTER CM 690
LCD: LG L226WT

komp od djece

MBO Gigabyte MA78GM-S2H

CPU AMD Athlon II X3 425

Gigabyte Radeon HD4670  512MB

DDR2 2GB (800MHz)

HDD Hitachi 250 GB sata 3  + 80 GB Ata

LG LCD 17"   1280x 1024

Napajanje 400W-LC POWER ATX2

3 godine
Koji CPU na koju MBO

U tom slučaju u prvu konfiguraciju smjestiti X3 procesor koji će bolje izvršavati radne zadatke(obrada videa i fotografija) više jezgri bolji i brži rad glede navedenog.

Iz prve konfiguracije procesor premjestiti u drugu za igranje i mislim da je tako najbolje i sam imam navedeni i radi ko zmaj i još ga malo clockniti na 3.6GHz Osmijeh naravno obavezno boji cooler onda u tom slučaju.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
2 godine
Koji CPU na koju MBO

gdje ti je grafa u prvoj konfi ??

2 godine
RE: Koji CPU na koju MBO
patch123 kaže...

gdje ti je grafa u prvoj konfi ??

Integrirana!!

2 godine
Smille kaže...

U tom slučaju u prvu konfiguraciju smjestiti X3 procesor koji će bolje izvršavati radne zadatke(obrada videa i fotografija) više jezgri bolji i brži rad glede navedenog.

Iz prve konfiguracije procesor premjestiti u drugu za igranje i mislim da je tako najbolje i sam imam navedeni i radi ko zmaj i još ga malo clockniti na 3.6GHz Osmijeh naravno obavezno boji cooler onda u tom slučaju.

Ja ga i držim na 3.5GHz sa njegovim hladnjakom nemam potrebu za više,znači kad bi prebacio kod djece u komp i ostavi ga na 3.5GHz trebala bi se primjetiti razlika?

2 godine
55pero kaže...

Ja ga i držim na 3.5GHz sa njegovim hladnjakom nemam potrebu za više,znači kad bi prebacio kod djece u komp i ostavi ga na 3.5GHz trebala bi se primjetiti razlika?

U svakom je slučaju on bolji izbor za igre dok je ovaj x3 bolji za ovo što je tebi potrebno.

2 godine
Koji CPU na koju MBO

Samo zamijeni procesore i k'o kuća!

alrighty then
2 godine
Koji CPU na koju MBO

Sutra ih onda zamjenim da vidimo kako će raditi.

2 godine
Koji CPU na koju MBO

CPU zamjenjeni i   Athlon II X3 425 otključan u Phenom II X4 2700MHz stabilan Belji se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice