Matična nvidia 680i sli

poruka: 23
|
čitano: 1.438
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Matična nvidia 680i sli

Pozdrav

Planiram kupiti ploču nvidia 680i sli i procesor core 2 duo e6400 dali mi je dobar izbor

molim za vaše savjete. I ako bi mi mogli još predložiti koje da kučište kupim !

Hvala !

3 godine
protjeran
RE: Matična nvidia 680i sli
ERROR1911 kaže...

Pozdrav

Planiram kupiti ploču nvidia 680i sli i procesor core 2 duo e6400 dali mi je dobar izbor

Hvala !

nVidijine ploće NEUZIMAJ nVidijin chipset se kvari bolje uzmi neku Asusovu ili Asrockovu ili Gigabytovu sam nemoj matićnu s nVidijinim chipsetom kvari se! LINK taj procesor? ako je taj pa to je ko moj po pitanju klokanja vidi moj s stock hlađenjem na 3.2 radi kućište do koliko para? CoolerMaster CM690 Advanced II Black Edition

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
2 godine
Matična nvidia 680i sli

A koja bi onda bila vaša preporuka ???

3 godine
protjeran
ERROR1911 kaže...

A koja bi onda bila vaša preporuka ???

Reci koliko para za kutiju misliš dat i koliko za matićnu?

2 godine
Matična nvidia 680i sli

Za kutiju 500 KN a za matičnu 650 KN

3 godine
protjeran
ERROR1911 kaže...

Za kutiju 500 KN a za matičnu 650 KN

Ako su ti rami DDR2 onda ASUS  a ako su DDR3 onda AsRock kutija CoolerMaster

2 godine
Matična nvidia 680i sli

JA bi rađe preporućio ovu kutiju Antec  ; )

4 godine
Mato_Ivanovac kaže...
ERROR1911 kaže...

Pozdrav

Hvala !

nVidijine ploće NEUZIMAJ nVidijin chipset se kvari bolje uzmi neku Asusovu ili Asrockovu ili Gigabytovu sam nemoj matićnu s nVidijinim chipsetom kvari se! LINK taj procesor? ako je taj pa to je ko moj po pitanju klokanja vidi moj s stock hlađenjem na 3.2 radi kućište do koliko para? CoolerMaster CM690 Advanced II Black Edition

objasni ovo kvare se?!?!? po kojoj to logaciji....kvare se jer imaju nvidijin čipset?

[B] 188.72.226.232:28961 COD2 [NONO]Server 188.72.231.186:28960 COD4 [NONO]Server[/B]
2 godine
Matična nvidia 680i sli

PROBLEM 1

Kolega mi ima ovu ploču http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775XFire-VSTA i sad bi on

na nju htio staviti dual core procesor ali ona to ne podržava a dali ima kakva mogučnost da se stavi ?

A ako nema, koja bi bila vaša preporuka da si uzme !

PROBLEM 2

I još me nešt zanima a da ne otvaram novu temu imam grafičku nvidia geforce 8500 GT 128 bita

i imam malo slabiji procesor Intel Celeron 347 3.06 GHz i 2GB rama i ove novije igre mi štekaju 

šta bi trebao izmijeniti ? I to šta treba izmijeniti preporučite mi šta da si uzmem !

Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 8:04 (ERROR1911).
2 godine
Matična nvidia 680i sli

off: kako se kvari mene sluzi asrock s nvidijinim cipsetom 6 god i nikad problema

2 godine
Matična nvidia 680i sli

Da ali ti imaš dualcore procesor !

4 godine
ERROR1911 kaže...

PROBLEM 1

Kolega mi ima ovu ploču http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775XFire-VSTA i sad bi on

na nju htio staviti dual core procesor ali ona to ne podržava a dali ima kakva mogučnost da se stavi ?

A ako nema, koja bi bila vaša preporuka da si uzme !

PROBLEM 2

I još me nešt zanima a da ne otvaram novu temu imam grafičku nvidia geforce 8500 GT 128 bita

i imam malo slabiji procesor Intel Celeron 347 3.06 GHz i 2GB rama i ove novije igre mi štekaju 

šta bi trebao izmijeniti ? I to šta treba izmijeniti preporučite mi šta da si uzmem !

Hvala !

problem 1

možda će i raditi ali vjerojatno neće biti dobro očitan... ili neće raditi (vidim da ne podržava ni jedan noviji procesor pa je mogućnost toga velika), a neka proba....

koji da uzme? pa nek traži neki polovni s onog popisa

problem 2

u biti promijeniti i procesor i grafičku (vjerojatno češ morati i matičnu i ram) - ne znam na kojoj rezoluciji igraš, ali nekakav athlon II X2/X3/X4, phenom II X2 i grafička poput HD4770/4830/4850/5750 bi bio velik pomak (no ako već ne može sve početi od procesora, matične, ram-a)

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 12:29 (igy).
2 godine
Matična nvidia 680i sli
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:47 (ERROR1911).
2 godine
Matična nvidia 680i sli

Dali mi može tko pomoči ????

2 godine
protjeran

da ploča je odlična

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
2 godine
Matična nvidia 680i sli

Dali mi može tko objasniti čemu na ploči služe dva mrežna utora ????

2 godine
protjeran
ERROR1911 kaže...

Dali mi može tko objasniti čemu na ploči služe dva mrežna utora ????

jedan je za rezervuSmijeh

i za spajanje sa drugim računalima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
2 godine
Matična nvidia 680i sli

Dali zna tko gdje mogu kupiti ovu matičnu >KLIK<  ?? Može i polovna !

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 12:27 (ERROR1911).
2 godine
Matična nvidia 680i sli

dali zna tko ??

2 godine
protjeran
ERROR1911 kaže...

Dali zna tko gdje mogu kupiti ovu matičnu >KLIK<  ?? Može i polovna !

u bilo kojoj trgovini informatičke opreme poput link,hg spot, feniks računala, adm i slično

hebote šta si toliko lin pogledaj po forumu i googlu

2 godine
Matična nvidia 680i sli

Kupio sam matičnu novu piše vam pod my PC koja je ! I dali mi može tko reči kako da u BIOSU složim da mi se vintilator na procesoru stalno vrti jednakom brzinom a ne da dok je pod opterečenjem da je brz a dok nije da je sporiji ?! Dali može tko reći mi ! I molim vas da mi preporučite jedan dobar cooler za dual core proc !

4 godine
ERROR1911 kaže...

Kupio sam matičnu novu piše vam pod my PC koja je ! I dali mi može tko reči kako da u BIOSU složim da mi se vintilator na procesoru stalno vrti jednakom brzinom a ne da dok je pod opterečenjem da je brz a dok nije da je sporiji ?! Dali može tko reći mi ! I molim vas da mi preporučite jedan dobar cooler za dual core proc !

iskjluči smart fan

proc C2D E6700

vidi u BUG-u imaš test hladnjaka

ne znam po kojem si kriteriju birao ploču ali nisi baš najbolje izabrao, teško ćeš naći podržane procesore

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 9:59 (igy).
2 godine

Tko želi nVidijin chipset 775, neka bira XFX ploče, odlične su.

Nema kvara.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice