[Prodaja] Gaming PC star 5mj. [Hitno] zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.408
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
[Prodaja] Gaming PC star 5mj. [Hitno]

Matična:    ASUS P7P55LX s1156

Processor: CPU i5 750 2.66/1156

Cooler:    Scythe Mugen SCINF-1000

RAM:      DDR3 2x2GB Corsair 1600MHz  Dominion

Grafička:   Sapphire HD5850 1GB DDR5

Hard disk:  Samsung 1TB SATA2 F3

Optika:    DVDRW LG 22x black

Kučište:    Coolermaster HAF 922 crno

Napajanje: Corsair 450W VX

Logitech G500 Laser Miš

Logitech ClearChat Comfort USB slušalice

Logitech Keyboard Deluxe 250 crna

Kučište: 6500kn

Monitor:LG W2453V-PF 24inch1200kn

Kučište + Monitor : 7500kn

Konfiguracija me originalno došla 10.400kn, većina stvari još uvijek je blizu po cijenama, komponente su kupljene odvojeno u ADM-u i naravno imaju svoje garancije, komp složen i radi bez problema, iako nije užasno puno korišten, čak nije ni clockan iako je slagan u tu svrhu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 11:42 (50lipa).
4 godine

Jesam ja to pretjerao sa cijenom ili je danas nemoguće prodati komp da nije star 2 godine i vrijedi 1/8 cijene? Mislim super, ljudi bi neke komponente, dignem 3-4k kuna na kučištu, grafičkoj i proc/matičnoj i što da onda radim sa ostatkom?

Ili postoji neki strah da sam stajao ispred HG-a i hvatao kutije koje su bacali iz kamiona pa od toga sklopio komp?

2 godine

Mislim da je cijena pristojna.Da sam to prije vidioIzlanuo se

spawn camper
19 mjeseci
neaktivan

Zainteresiran sam jako, ali 7500 razloga me odbijaju, nažalost, nema se toliko para...

2 godine
RE: [Prodaja] Gaming PC star 5mj. [Hitno]
50lipa kaže...

Jesam ja to pretjerao sa cijenom ili je danas nemoguće prodati komp da nije star 2 godine i vrijedi 1/8 cijene? Mislim super, ljudi bi neke komponente, dignem 3-4k kuna na kučištu, grafičkoj i proc/matičnoj i što da onda radim sa ostatkom?

Ili postoji neki strah da sam stajao ispred HG-a i hvatao kutije koje su bacali iz kamiona pa od toga sklopio komp?

Nemoj se bedirat... nije toliko problem cijena novih komponenata koliko njihova nepotrebnost. Cisto iz razloga sto su te 2 godine stare konfiguracije jos uvjek dovoljno jake da sasvim pristojno guraju igrice koje izlaze.Gledaj realno, zasto bi neko dao 7000 da dobije 100FPSa u nekom XY naslovu a postojecih 50 mu je ionako vise nego dovoljno

P.S. Molim vas nemojte rec dx11 kao opravdanje:D

2 godine

Ali DX11!!! Belji se

19 mjeseci

Dali je monitor još uvijek u prodaji?

23 mjeseca
RE: [Prodaja] Gaming PC star 5mj. [Hitno]

Mislim da je problem prodaje i pare,a i to sto danas postoje jeftinija rjesenja sa strane AMD i to sa 6 jezgri.Nema veze sto su losije od tvog ali sto ces.Grafa je malo neisplativa em zbog GTX 460 i zbog HD 6870.

4 godine

Može lock. Bilo pa nestalo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice