[Prodaja] Malo jača konfiguracija zaključana tema

poruka: 53
|
čitano: 2.637
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Prodaja] Malo jača konfiguracija

Računalo staro 3 mjeseca:

CPU: AMD Phenom II X4 965 BE
CPU Cooler: Scythe Mugen-2 Revision B
MBO: ASRock 890FX Deluxe3
RAM: Corsair DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz Vengeance
GPU: Gainward nVidia GeForce GTX 560Ti Phantom
HDD1: 2X Corsair F60 SSD Raid0  (120GB)
HDD2: Seagate 1500 GB
PSU: Corsair TX 750 V.2
Kućište: CM 690 II Advanced nVidia Ed.
DVD: Sony Optiarc LightScribe

Front Panel SCYTHE Kaze Master Pro (6 vent.)

Sve komponente imaju punu garanciju.

Cijena je 7.000,00 Kn

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/amd-gamer-oglas-2828011

Update: Cijena spuštena na 7.000,00 Kunića, današnja nabavna cijena ADM: 9.156,00 Kn

Ako se ne proda u kompletu narednih tjedan dana na prodaju su pojedinačne komponente po cijeni 20% nižoj od ADM-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 19:17 (all_or_nothing).
22 mjeseca

ROFLMAO ista takva nova u ADM-u jeftinija? Malo sumnjivo xD inace super konfa...

Gamers Don't Die, They Respawn.
2 godine
Re: [Prodaja] Malo jača konfiguracija

Ovo i je novo.

Dodaš tu i nešto malo kunića razlike za dizajnersku verziju kućišta (cca 200), možebitnu dostavu i dodatne bonuse o kojima možemo na PP i dobiješ traženu cijenu.

2 godine

nemožeš prodavati komponente po istoj cijeni, čak i skupljoj nego u trgovini iako su nove. Čim kupiš neku komponentu da je niti neotvaraš već joj pada vrijednost, tako da ovo realno vrijedi kakvih 8900kn, ali sigurno to nećeš uspjet prodat u komadu, jer onaj ko kupuje konfu za 9k kuna sigurno će uzimat novo računalo a ne rabljeno. beće su ti šanse da prodaš ovo komponentu po komponentu

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 18:35 (mrog 33).
2 godine
mrog 33 kaže...

nemožeš prodavati komponente po istoj cijeni, čak i skupljoj nego u trgovini iako su nove. Čim kupiš neku komponentu da je niti neotvaraš već joj pada vrijednost, tako da ovo realno vrijedi kakvih 8900kn, ali sigurno to nećeš uspjet prodat u komadu, jer onaj ko kupuje konfu za 9k kuna sigurno će uzimat novo računalo a ne rabljeno. beće su ti šanse da prodaš ovo komponentu po komponentu

istina. stoji sve što si rekao.

druga strana medalje je da je u ovakvu konfiguraciju utrošeno, osim samih komponenti, dosta vremena i truda a i nešto malo znanja. testirana je sa OC procesora na 4.08 Ghz bez diranja voltaže full stabilna, uređen je SSD RAID 0, provjerene su performanse i odrađeni testovi stabilnosti...

znam da je mnogima od vas to nabrojano pravo zadovoljstvo za raditi ali mnogi ne znaju konfigurirati računalo za top performanse. čak ni na ovom sajtu.

osim toga, nisam firma koja prodaje stotine računala i gdje korisničku podršku i servis čekaš danima, u ovu cijenu je uračunato i održavanje, instalacija winsa, podešavanje mreže, filmovi, igre...

nisam niti očekivao hardcore hackere da plate nešto koliko košta. {#}

2 godine
all_or_nothing kaže...
testirana je sa OC procesora na 4.08 Ghz bez diranja voltaže full stabilna, uređen je SSD RAID 0, provjerene su performanse i odrađeni testovi stabilnosti...

eto OC ti već ruši cijenu ako ništa drugo...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
2 godine
XXX-Man kaže...
all_or_nothing kaže...
testirana je sa OC procesora na 4.08 Ghz bez diranja voltaže full stabilna, uređen je SSD RAID 0, provjerene su performanse i odrađeni testovi stabilnosti...

eto OC ti već ruši cijenu ako ništa drugo...

ne ruši mi cijenu.

zašto?

zato jer uopće ne pregovaram o cijeni.{#}

ako se ne proda ostat će meni. i neću uopće biti nezadovoljan.

doduše draga će brundati...{#}

2 godine
all_or_nothing kaže...

ne ruši mi cijenu.

zašto?

onda preskoči slobodno ovaj forum :D

to je samo dobronamjerni savjet...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
13 mjeseci
protjeran

to mozes nekom uvalit ko nezna cijene djelova...
ovdje na forumu 70% ljudi prati nove komponente i cijene tako da neces ovdje prodat to za te novce...

ovdje mozes dobit 8000kn probaj na Njuskalu nekom uvalit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 19:33 (#GaMerSC).
15 mjeseci
protjeran

http://www.njuskalo.hr/ tu mozda prodas...ovdi je to nemoguca misija...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
2 godine
XXX-Man kaže...
all_or_nothing kaže...

ne ruši mi cijenu.

zašto?

onda preskoči slobodno ovaj forum :D

to je samo dobronamjerni savjet...

je.

mislim da kužim što si mislio reći.

trebao sam ovako napisati:

prodajem računalo ali samo onima koji su na forumu otvorili teme poput: "složite mi konfu za 10K kuna" ili "da sad kupim ili da sačekam bager, odnosno buldožer." {#}

p.s. ostalima: zapošljavam svakog tko mi nove komponente nabavi po 20% nižoj cijeni od nabavne. {#}

2 godine
protjeran

{#} Ove 2 6950 rastrgaju GTX560 pa i jedna je podere pošteno...uz malo sreće otključaju se u HD 6970 i eto veselja...

15 mjeseci
protjeran
SpyGi kaže...

{#} Ove 2 6950 rastrgaju GTX560 pa i jedna je podere pošteno...uz malo sreće otključaju se u HD 6970 i eto veselja...

http://www.hwcompare.com/8888/geforce-gtx-560-ti-vs-radeon-hd-6950-2gb/ 2 je poderu al jedna nebi bas reka..malo pogledaj ovaj link..a 6970 je prica za sebe {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
4 godine
all_or_nothing kaže...

prodajem računalo ali samo onima koji su na forumu otvorili teme poput: "složite mi konfu za 10K kuna" ili "da sad kupim ili da sačekam bager, odnosno buldožer." {#}

p.s. ostalima: zapošljavam svakog tko mi nove komponente nabavi po 20% nižoj cijeni od nabavne.{#}

Malo se pravimo glupi?

Kako netko može prodati komponente po cijeni nižoj od one koju on plati?

Idi bre na njuškalo i tamo prodaj to. Zašto si uopće trošio tipkovnicu na pisanje ovoga? A i mi koji ovo komentiramo...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
2 godine
Pero Dinamit kaže...
all_or_nothing kaže...

p.s. ostalima: zapošljavam svakog tko mi nove komponente nabavi po 20% nižoj cijeni od nabavne.{#}

Malo se pravimo glupi?

Kako netko može prodati komponente po cijeni nižoj od one koju on plati?

Idi bre na njuškalo i tamo prodaj to. Zašto si uopće trošio tipkovnicu na pisanje ovoga? A i mi koji ovo komentiramo...

wot a ju toking abaut?

to cijelo vrijeme pričam... ne kužim što se pjeniš? zašto prodati komponente po nižoj cijeni nego se trenutno mogu nabaviti? zašto bih ja stavio cijenu 20% nižu nego trenutno koštaju? zato da bi netko bio sretan dobrom kupovinom? pih... na prvih 6 stranica ovog oglasnika (a ovo je oglasnik, ne? ili Caritas?) nema niti jedne komponente koje nudim u konfiguraciji. znači dobavljive su jedino u trgovini.

ako mi bude gorilo pod nogama možda i spustim cijenu ali sigurno ne samo zato da bi forumaši ovdje bili veseli. uostalom, moje je pravo da procijenim koliko vrijedi ono što sam ponudio i da spustim koliko hoću i kome hoću. ako kupac, recimo, bude cura i da se razumije u računala odmah joj skinem 10%.{#}

i dajte se skulirajte... ako vam je skupo preskočite. ako mislite da možete bolje i jeftinije svaka čast.

4 godine

Ne pjenim se, samo kažem. Glupo mi stalno stavljati smajliće {#}

Rekao si samo da zapošljavaš svakoga tko ti nabavi komponente po cijeni NIŽOJ od nabavne, samo to.

A i nije u redu da stavljaš cijenu koja je viša od one u trgovini (ADM u ovom slučaju).

Kao prvo, tko mi može garantirati da su to nove komponente? Još si ih i testirao, to je kao da kupiš auto, dereš ga stalno na max i onda ga ideš prodavati kao novo, a svi znaju da si ga gazio cijelo vrijeme.

Kao drugo, čim nešto stavljaš u oglasnik cijena MORA biti niža od prodajne u trgovini...

Eto, toliko...

Pozz!

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
2 godine
all_or_nothing kaže...

to cijelo vrijeme pričam... ne kužim što se pjeniš?

zašto prodati komponente po nižoj cijeni nego se trenutno mogu nabaviti? zašto bih ja stavio cijenu 20% nižu nego trenutno koštaju?

zato da bi netko bio sretan dobrom kupovinom? pih... na prvih 6 stranica ovog oglasnika (a ovo je oglasnik, ne? ili Caritas?)

nema niti jedne komponente koje nudim u konfiguraciji. znači dobavljive su jedino u trgovini.

ako mi bude gorilo pod nogama možda i spustim cijenu ali sigurno ne samo zato da bi forumaši ovdje bili veseli.

uostalom, moje je pravo da procijenim koliko vrijedi ono što sam ponudio i da spustim koliko hoću i kome hoću. ako kupac, recimo, bude cura i da se razumije u računala odmah joj skinem 10%.{#}

i dajte se skulirajte... ako vam je skupo preskočite. ako mislite da možete bolje i jeftinije svaka čast.

zato jer je onda kupcu isplativije i jeftinije kupiti od tebe nego u dućanu ,mislim ,pa tebi  je u interesu da prodaš...

nije kupčev problem što komponentama neminovno padne cijena s vremenom ,

a ti bi prodavao RABLJENU komponentu po trenutnoj cijeni NOVE!

onda rađe za te novce kupim novu i ne sekiram se dali je i koliko bila mučena i ocana,pogotovo nakon što si napisao da je ocan proc.

nije tu poanta dobre kupovine ,nego realne kupovine (i cijene).

IMHO ,puno prije budeš prodao po komadu neg sve zajedno ,nema se para ,a i onaj koji ima -prije uzima novo.

LP

napokon dočekao DNF!
2 godine

ja vas zaista razumijem. kupcima je uvijek skupo prodavačima jeftino.{#}

imam i previše godina da bih bio obični provokator.

gdje se razilazimo? blesavo mi je razmišljanje da su komponente rabljenje. stigle su mi u proteklih 14 dana iz linxa, protisa i zagrie. možebitni kupac dobija i sve kutije, račune i garancije. na konfiguraciju, testiranu i instaliranu (ne vidim problem što je testirana, čak ni OC na default voltaži. zapravo, mnogi bi bili sretni s takvim primjerkom proca a benchmark testove ili testove stabilnosti možemo za kupca ponoviti kod mene) ja dajem garanciju 12 mjeseci.

u cijenu sam uračunao dosta toga što nisam naveo, od dostave, montaže, održavanja, eventualnog servisiranja, obuke i slično... to ovisi o kupcu.

kako je ovdje ogledni cjenik ADM uzeo sam njihovu najskuplju gotovu konfu, pretražio po cjeniku komponenti na njihovom sajtu i dobio razliku od nekih 300-tinjak kuna koje su otišle na "ostale troškove". i nitko se ne buni. kada iste komponente tražim preko nabava.net razlika je i veća.

i sve to vi znate. znate i da je ovo ok konfiguracija. s druge strane, mnogi od vas bi takav stroj bez problema sastavili sami. sa zadovoljstvom. ne ulazim ovdje u uvjete garancije i jeste li ovlašteni i stručni za takav rad. ja jesam.

meni su ciljani kupci u ovom oglasniku oni koji pokreću teme kakve sam naveo. ljudi željni performansi i sa urođenim strahom od elektronike i odvijača. oni koji ne žele da im igre trzaju a ne znaju koliko im je snažno napajanje i slično. da, baš oni klinci koji cijeli dan piče po igricama a nije ih briga radi li TRIM na SSD u RAIDU.

istina je, ne bavim se trgovinom i nemam rabate i ostalo što mi može dati prostor za nižu cijenu. ovo je prva konfa koju prodajem (možda i posljednja, hehe). ne znam jeste li znali da postoji i zakon o trgovini koji me priječi da prodam robu po manjoj cijeni nego je plaćena. sa prijetnjom debelih kazni.

i da, znam da bih puno lakše prodao pojedinačne komponente, pogotovo jer su tražene, ali nemam živaca ni vremena za natezanja. ima tu i malo emocija. izvaditi grafičku i prodati je bilo bi kao da djetetu izvadim bubreg i prodam ga. nisam ja neki trgovac.

p.s. btw, cijena može biti i niža, taman na procijenjenih 8.000,00 kuna ali + PDV. kupite konfu preko firme i košta vas 8.000,00.{#}

13 mjeseci
protjeran

po tvome svi trebamo ovako radit.

kupimo konfu  za 8500kn
slozimo je u kuciste -nas rad 200kn
Testiramo oc-200kn
testiramo u igrama- 100kn
kao odrzavali smo konfu -100kn

Sve ukupno
9100kn

eto oduzmemo 600kn jer je konfa polovna

I prodamo za 8500kn

Tvoja logika je savrsena samo sto nemoze biti realna

2 godine

iskreno ,ali BMK za "tvoj rad,održavanje i sklapanje",to skoro nikome ne znači išta,osim pokušavanja podizanja cijene !

trgujem našim vrlim tržnjacima več skoro 7-8 godina i nisam nikada vidio na netko pokušava naplatit svoj "rad" na ovakav način...

kvragu ,i dućani imaju besplatno sklapanje konfiguracija kupljenih kod nijh.

sori,ali tvoja je konfa RABLJENA,bile komponente stare 2 dana ili 22 dana,otvarano je i nakraju ,korišteno je!

a ,i mislim da sam u pravu ,taj koji bude iskeširao 9000kn za takvo nešto ,zna više nego puko uključivanje računala i facebook (takvi kupuju konfe za 3500kn) stoga ti teorija o strahu (lol) neukih korisnika ne drži vodu...(btw, ja sam telefonski šogoricu navodio za zamijeni grafu,i misija uspjela...)

za 9000kn znam što kupujem ,bio ja bedak ili geek...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 11:44 (vrx).
2 godine
vrx kaže...

iskreno ,ali BMK za "tvoj rad,održavanje i sklapanje",to skoro nikome ne znači išta,osim pokušavanja podizanja cijene !

trgujem našim vrlim tržnjacima več skoro 7-8 godina i nisam nikada vidio na netko pokušava naplatit svoj "rad" na ovakav način...

kvragu ,i dućani imaju besplatno sklapanje konfiguracija kupljenih kod nijh.

sori,ali tvoja je konfa RABLJENA,bile komponente stare 2 dana ili 22 dana,otvarano je i nakraju ,korišteno je!

a ,i mislim da sam u pravu ,taj koji bude iskeširao 9000kn za takvo nešto ,zna više nego puko uključivanje računala i facebook (takvi kupuju konfe za 3500kn) stoga ti teorija o strahu (lol) neukih korisnika ne drži vodu...(btw, ja sam telefonski šogoricu navodio za zamijeni grafu,i misija uspjela...)

za 9000kn znam što kupujem ,bio ja bedak ili geek...

već sam naglasio da je ponuda usmjerena prema ciljanoj skupini. takva je i cijena, zvao netko konfu rabljenom ili novom...

dućani vam naplaćuju i rad i nevidljive troškove ali vi to ne vidite u krajnjoj cijeni jer ona nije specificirana. sklapanje kod njih besplatno je samo deklarativno a o servisima su ovdje već napisane plahte teksta, da ih ne ponavljam.

i nisi u pravu što se tiče odnosa cijene i znanja korisnika. istom logikom svi koji posjeduju neki bijesan auto vrhunski su mehaničari! a nisu svi čak ni neki vozači. mislim da razumiješ usporedbu.

13 mjeseci
protjeran

nemozes auto usporedit s racunarem...
kod racunara nema troskova dok sastavljas, jedino mozda pasta termalna ...
dok koda auta isto nema dodatnih troskova, jednino ako se pojavi problem neki kao sto je hrdja,istrosenost, pokvarenost...

2 godine
all_or_nothing kaže...

već sam naglasio da je ponuda usmjerena prema ciljanoj skupini. takva je i cijena, zvao netko konfu rabljenom ili novom...

dućani vam naplaćuju i rad i nevidljive troškove ali vi to ne vidite u krajnjoj cijeni jer ona nije specificirana. sklapanje kod njih besplatno je samo deklarativno a o servisima su ovdje već napisane plahte teksta, da ih ne ponavljam.

i nisi u pravu što se tiče odnosa cijene i znanja korisnika. istom logikom svi koji posjeduju neki bijesan auto vrhunski su mehaničari! a nisu svi čak ni neki vozači. mislim da razumiješ usporedbu.

lol ,ta tvoja ciljana skupina ,(ie. balavurdija) nema tih para...

kvragu ja koji radim ,nemam 9000kn keša...

nevidljive troškove?

kupim novo,isto ko tvoje ,za par sto kuna više (ili manje) ,i dobijem besplatno slaganje.u bilokojem dučanu(di su kupljene komponente naravno).

+nemam natezanja sa busevima,poštama,i strepnjom dal bum dobil betonski blok u kutiji za 9000kn ili ne.

pusti ti servise....,

ako su komponente na broju,konfa radi ,isti mi je ku*ac ,slagao ti ili jozef iz žminksa ,ako ste obadva "ovlašteni".

za sve ostalo postoji garancija.

nemoj potezati paralele sa automobilima ,glupa usporedba.

EOD od mene.

da ti ne spamam previše.

najbolje ti je stavit lokot,jer se ovo bude razvuklooo :)

Najbitnije : imaš puno pravo prodavati po cijeni kojoj god želiš ,ali nebudeš imal previše sreće...

ionak budeš nakon par dana stavio Prodano (a nije) i pokušavao utrpat na njuškalu.....

probaj na PCEx stavit.... :D:D:D

Sretno

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 12:24 (vrx).
17 mjeseci
all_or_nothing kaže...

istina je, ne bavim se trgovinom i nemam rabate i ostalo što mi može dati prostor za nižu cijenu. ovo je prva konfa koju prodajem (možda i posljednja, hehe). ne znam jeste li znali da postoji i zakon o trgovini koji me priječi da prodam robu po manjoj cijeni nego je plaćena. sa prijetnjom debelih kazni.

ma da?

Taj zakon vrijedi samo za trgovce i ako ne prodajes preko firme po kojem to zakonu ne smiješ prodati robu po manjoj cijeni od placene? Jel bi ti i auto nakon 5 godina korištenja prodavao po nabavnoj cijeni?

14 mjeseci
neaktivan

To plus treba biti bilde za kupit taj rabljeni x4 sada uz x6, rabljene i7 po niskoj cijeni itd. itd.

21 mjesec

1.Il je to testirano il je novo.

Nemože bit i jedno i drugo.

2.Imam osječaj da ti to još nisi ni kupio, nego planiraš ako ti se neko javi pa da zaradiš razliku u cijeni.

3.Daj se pokri nečim

2 godine
overhe4t kaže...
all_or_nothing kaže...

ma da?

Taj zakon vrijedi samo za trgovce i ako ne prodajes preko firme po kojem to zakonu ne smiješ prodati robu po manjoj cijeni od placene? Jel bi ti i auto nakon 5 godina korištenja prodavao po nabavnoj cijeni?

pa i prodajem preko firme. računalo kao imovinu. izdajem i račun. zato i može za 8.000,00 Kn + PDV. {#}

trgovina mi je unutar 5% ukupne djelatnosti ali ipak spadam pod zakon o trgovini kad nešto prodajem...

a što se automobila tiče, zapravo svake robe, ona vrijedi onoliko koliko je netko spreman za nju platiti. ima ih kojima cijena pada samim izlaskom iz salona a ima ih koji drže cijenu ili im čak raste (naravno da nije tako i sa komponentama). uostalom, automobil ima standardne načine amortizacije i izračuna pada vrijednosti. kataloška vrijednost ista je za isti tip i godište vozila, bez obzira na način uporabe.

no, zaista... ako vam je skupo preskočite ovaj oglas, ako mislite da možete ponuditi jeftinije svaka čast (ponavljam se...).

ne kužim što vas to toliko ljuti... niti sam prekršio neko pravilo foruma i oglasa niti vas tjeram štapom da odmah uplatite koliko tražim.

bzveze.

22 mjeseca

A da se ostavimo komentiranja? Samo govorimo kako je cjena previsoka a ocito je da cijena nece pasti tako da .... Ako proda super ako ne njegov problem .... ili ne....

Gamers Don't Die, They Respawn.
19 mjeseci
Prodajem dc-e6300,4 gige rama i hd 6850. Nes je staro i prek dve god,a nes i par mj. Ugl sve je novo i super odrzavano, posisam ga prije nego ga uzmete i napravim defragmentaciju (al samo c diska). 5000Kn, jbg, proraslo srcu, a nema se. Mogucnost i reinstalacije winsa al je u tom slucaju cijena 6k kn + cable menagment i ostale sitnice su 100kn po vezici.. -.-

Stari sorry na sarkazmu al ti ocito netko mora dokazat da to na ovom forumu nebus prodo trilijardu%, jbga to ti je tak.

kupci zainteresirani za moju konfu nek se jave na pp :p
The best way to be boring is to leave nothing out.
2 godine

čuj... razumijem šegu. {#}

jasan mi je i stav i nepisana pravila.

razumite i vi mene. s ovom cijenom ne zarađujem! tko misli da imam zaradu neka mi pošalje pismenu ponudu za identičnu konfiguraciju? meni nije sila prodati pošto-poto a cijenu bih spustio onaj tren kad vidim da iste komponente (ovdje ili drugdje) idu po nižoj cijeni. za sada je cijena takva kakva je.

ako mi bude hitno prodam ovo i za 5K kuna, nije bed... ne bi mi bilo prvi put da kupim za dvije a prodam za kunu... i ide ko alva.{#}

svoje sam argumente i stav iznio. neću više odgovarati osim na upit o konfi.

neću ni ključati temu, slobodni ste biti kritični a možete se i ismijavati.{#}

pozzzzzz

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice