Zanima me koliko vrijedi ?
HP dc 7900 sff e8400 160gb hdd, 2gb ram, monitor ph l1908v wide
hvala
Zanima me koliko vrijedi ?
HP dc 7900 sff e8400 160gb hdd, 2gb ram, monitor ph l1908v wide
hvala
800kn, koliko si ga u podravci i platio!
420chan.org // 7chan.org
800kn kolko ga je neko ko ga zeli tebi prodat u podravci platio.
obrazlozenje:
Podravka se "obnavlja" kaj se tice IT opreme, na bubanj ide stara oprema po 800kn idu idc7900 sff s monitorom
hp 8510p je 1000kn, a 8530p je 1100kn.
Prva tura je bila tam oko 12mj, druga ide tam u trecem ak se ne varam.
420chan.org // 7chan.org
da toliko je u podravki, no mene zanima kolika mu je trzisna cijena. Hvala!
edit: Imam priliku uzeti po 800kn par komada, jer si slazem nekakav lab za mrezu!
Racunaj, 300kn monitor, 350-400 (realno) proc, ostatak nije nesto vrijedan spomena al ajde 300-400kn. Tak da po meni oko 1000-1100.
hvala! samo me je zanimalo dal vrijedi te novce!
"Punac" radi u Podravci pa ima pravo prvokupnje jednog od tih 7900, piknuo sam mu nutra 6450 i eto cod4 radi na medium detaljima i on sav sretan :D
420chan.org // 7chan.org
edit: Imam priliku uzeti po 800kn par komada, jer si slazem nekakav lab za mrezu!
zato lopine ko ti može nabaviti 3-4 kompa-laptopa .. a radnik koji hrmba 20-25g u podravci nemože dobiti-komp-laptop čak ni preko veze!
zato lopine ko ti može nabaviti 3-4 kompa-laptopa .. a radnik koji hrmba 20-25g u podravci nemože dobiti-komp-laptop čak ni preko veze!
Odmah javi uskoku.
Odmah javi uskoku.
samo ga brani-zato i je podravka v banani i korumpirana radi takvih lopina!
vidim da se potegla rasprava edit:i da sam prozvan! evo da se ja izjasnim, dio moje obitelji radi u podravki i nazalost zbog mojega premisljanja treba li nam racunalo ili ne nismo se zapisali za racunalo. Imao sam namjeru uzeti jedno.
Nazalost vise nemamo prilike, no razlog zbog kojega sam pokrenuo temu je taj da sam nasao par oglasa u kojima se ista racunala prodaju do cak 1600kn te sam ovdje htio provjeriti koliko zaista ta racunala vrijede,
edit: ...imao sam namjeru i dalje imam, ako cu uspjeti da ih kupim od djelatnika koji su ih uzeli a nisu im potrebni. Ako me netko zeli kontaktirati u vezi ovog moze na mail beenky{@}gmail.com pa dalje preko mobitela. LP
Hvala
...doticni gospodine predao sam svoj iskaz u par postova nize :) !
i da to je tocno da radnik koji radi skoro 30godine ne moze nazalost dobiti racunalo!
vidim da se potegla rasprava edit:i da sam prozvan! evo da se ja izjasnim, dio moje obitelji radi u podravki i nazalost zbog mojega premisljanja treba li nam racunalo ili ne nismo se zapisali za racunalo. Imao sam namjeru uzeti jedno.
Nazalost vise nemamo prilike, no razlog zbog kojega sam pokrenuo temu je taj da sam nasao par oglasa u kojima se ista racunala prodaju do cak 1600kn te sam ovdje htio provjeriti koliko zaista ta racunala vrijede,
edit: ...imao sam namjeru i dalje imam, ako cu uspjeti da ih kupim od djelatnika koji su ih uzeli a nisu im potrebni. Ako me netko zeli kontaktirati u vezi ovog moze na mail beenky{@}gmail.com pa dalje preko mobitela. LP
Hvala
gospodine-kome vi bacate pjesak u oči?ko bi uzel računalo na sebe(radnik podravke) i onda prodaval to isto računalo po istoj cjeni koju je platil ?zna se da je večina radnika u debelim kreditima-i sad da idu dizati na sebe računalo i to isto računalo idu prodavati po nabavnoj cjeni lolčina...radil sam u podravki ko sezonac-i preko dekre(cirka 5g-ukupno)--ni mama ni tata mi nerade u podravci pa sam sad zvisel kad pred mjesec dana primali ljude za zapošljavanje na danici(podravkina-mesna industrija)...
tak da mi je jako poznata situacija lopovluka koje se događa u samoj tvornici-od zapošljavanja rodbine-kumova stranačkih prijatelja...
opčenito jako dobro sam informiran po pitanju podjele računala i laptopa-preko veze!