Predavač u Algebri

poruka: 8
|
čitano: 3.754
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Predavač u Algebri

Poštovani

Zanima me da li  netko ima iskustva predavača u Algebi, odnosno kakvi su uvjeti za dobivanje posla te samog razgovora za posao predavača? U slučaju dobivanja posla kakva je politika algebre prema novim predavačima (odmah u "vatru" ili nekakvo osposobljavanje-trening)

Hvala unaprijed

4 godine
Predavač u Algebri

Pozdrav,

svaki novi predavac mora proci sve seminare koje misli predavati (mora ih odlusati) i poloziti neke industrijske certifikate. uz to ima i pedagosku radionicu da malo cuje o nacinima predavanja i ponasanja, te se nakon toga svega pusta u predavanje.

procedura za dobijanje posla jest javljanje na natjecaj i/ili neka dobra preporuka predavaca iz algebre, te nakon toga slijedi uvodno predavanje gdje predajes pred komisijom neku materiju (koju zelis), a oni se ponasaju kao polaznici.

ako to prodes onda ide onaj prvi dio oko slusanja seminara.

2 godine
Predavač u Algebri

a jel zna netko koliko se placa satnica kod predavača te da li isplata krece otkad dobijes posao ili tek kad pocnes predavati?

hvala

4 godine
RE: Predavač u Algebri
neno20st kaže...

a jel zna netko koliko se placa satnica kod predavača te da li isplata krece otkad dobijes posao ili tek kad pocnes predavati?

hvala

placa ti ovisi o puno faktora..

skolovanje, dodatna edukacija, industrijski certifikati, podrucje koje zelis predavati,...

uglavnom, za svako podrucje imas odredeni raspon satnica i u pocetku ti je satnica na min. i onda se sa vremenom povecava.

uglavnom, placa krece kada odradis prva predavanja (i na taj nacin zaradis nesto).

ovaj pripremni dio je nesto sto i ti trebas iskorisititi za sirenje svojih znanja i iskustava, jek koliko god mislio da znas ili mozes predavati tek kada vidis kako to drugi rade mozes odluciti da li je ili nije za tebe.

4 godine
neno20st kaže...

hvala

Plaćanja ne kasne, ako to misliš. :) Kao sto je veće rečeno, satnica ovisi o dosta faktora.

P.S.

Kao i na svakom drugom poslu, kada nešto odradiš, onda te plate. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
2 godine
neaktivan

Marine, nisi baš nešto rječito odgovorio a ti si jedan od najkompetentnijih predavača u hrvatskoj valja (barem po mojem iskutvu dok sam slušao MCITP).

4 godine
Predavač u Algebri

Pa neće čovjek govoriti po forumu koliko tko ima plaću... Sve ide po zaslugama, znanju i ostalim faktorima {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
4 godine
drWlad kaže...

Marine, nisi baš nešto rječito odgovorio a ti si jedan od najkompetentnijih predavača u hrvatskoj valja (barem po mojem iskutvu dok sam slušao MCITP).

a gdje si našao temu staru točno godinu dana!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice