Gtx 1060 na VGA monitor

poruka: 5
|
čitano: 2.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Gtx 1060 na VGA monitor
Kupio sam novu gainward gtx 1060 danas u linksu i dao mi je prodavac dvi-i na vga adapter,medutim kada sam probao spojiti grafu na monitor taj adapter nije pasao jer graficka ima dvi-d izlaz.na adapteru sam potrgao ona 4 pina i malo izrezao onaj najdulji pin da pase u dvi-d izlaz na grafi,ali ipak nece raditi...sada me zanima da li trebam kupiti bas drugi dvi-d na vga adapter ili postoji jos neko rjesenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Gtx 1060 na VGA monitor

Koliko sam ja upoznat s time 1060 ima DVI-D s toga ne znam zašto je prodavač dao dvi-i

trebao bi samo taj DVI-D adapter koji se ubode u grafu i onda na drugoj strani je vga i u to se kopča monitor

(evo dvije slike ako pomažu)

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Gtx 1060 na VGA monitor
Infern0_VZ kaže...
.. graficka ima dvi-d izlaz.na adapteru sam potrgao ona 4 pina i malo izrezao onaj najdulji pin da pase u dvi-d izlaz na grafi,ali ipak nece raditi.....

- znaš li zbog čega je upravo takav pinout ili misliš da je to slučajno, predviđeno za rezanje? = besmisleno.

vga je analogni signal, D je digital.. moraš na DVI-I (ili nepostojeći A), ili konverter (ne samo adapter), npr s HDMInaVGA.. + provjeri koja kombinacija izlaza radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
neaktivan
offline
Gtx 1060 na VGA monitor

Citao sam po netu da za taj treba aktivni DVI-D converter a ne obični,tj trebaju konektori na adapteru biti povezani sa kablom,tj trebaju imati svoj mali čip uutra.Probat cu sutra pronaci negdje u gradu DVI-D konektor pa cu javiti ako radi ili sljedi voznja do 25km udaljenog linksa OPET ... Valjda mi je prodavac dao krivi(neki mladi lik je radio,trazio je plocicu rama 10 min u ducanu),mislim ono platim grafu 2,5k kuna i onda me zajebava adapter od 20 kn,stvarno za popizdit koja glupost...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 0:33 (Infern0_VZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Gtx 1060 na VGA monitor

to nema veze s cijenom VGA ili adaptera, izbačena analogija iz novih modela (kao i TV..). Upravo zato mora biti konverter (aktivna elektornika koja konvertira digitalni signal u analogni), koji će naravno imati i adpater dio (bez potrebe za rezanjem/bušnjem) :) vjerojatno oko 150kn naviše.

- usputno: Pošto je neka jeftikaner VGA cijene od 250kn ponekad je to bolji izbor.. (ili ako već imaš, naravno ako MBO ima slobodno mjesto).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice