HDD Ispravan? HITNO

poruka: 64
|
čitano: 3.905
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Re: HDD Ispravan? HITNO
nunaVk kaže...

Iskreno nemam pojma zašto ovaj radi a neki ne ali evo slike.

Sad sam skužio autor više nije na forumu.

13 mjeseci
nunaVk kaže...

Ok je stari vjerujem ti nisi se trebao mučiti.Samo znam da dosta njih nije moglo uključiti AAM preko softwera no jedan lik je uspio tipa ovo http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=237274(pri kraju).Drago mi je da tebi radi.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 18:51 (Ikarus01).
13 mjeseci
Brian kaže...
nunaVk kaže...

Sad sam skužio autor više nije na forumu.

Da izgleda da je protjeran.Ništa onda nadam se da modovi ipak neće zaključati temu kako bi i drugi korisnici mogli ovdje iznijeti svoj problem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
21 mjesec
joyjoy kaže...
Akiris kaže...

Više puta sam provjerio, HDD je najbučniji, s obzirom da komp nije extremno bucan.. nego nije za ocekivati nakon 1300€ ovo.. a napajanje je fortron AURUM GOLD 600W, ne moze biti nikako premalo, mozda cak i overkill.....

Po google- vise puta sam pretrazivao, dosta tema ima u vezi caviar blue, black, dok neki kazu necujan, u nekih krklja non stop, a u mene konstantno, a ne bas toliko glasno, i ne krklja... omg

AURUM GOLD 600W   je bučno , baš u BUG je recenzija bila ! odlično ali bučno.

Ja imam FSP Aurum Gold samo 700W, i uopšte se ne čuje ni kad mu se približiš.

Takođe imam dva WD Blue 500GB diska, i uopće se ne čuju. Najglasniji mi je prednji vent na kučištu, ostalo sve je ultra tiho.

Dafuq I just read?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice