Ko je tu lud? USB problem

poruka: 18
|
čitano: 2.441
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan

Imam prezntaciju koju želim staviti na USB. Stavim usb unutra, čuje se zvuk konektiranja, cak se stvori i Found new hardware oblačić ali u mycomputer USB-a nema!? Nije u usb portu jer tipkovnica i miš rade normalno. Ista stvar je i sa bratovim USB-om, isto tako ne radi.

Molim rješenje, ovo je hitno! Hvala Belji se

4 godine

Device manager-> scan for hardware changes

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
3 godine

jeli ti to sa svim usb utorima?
ako nije probaj u neki drugi utor.
meni je ista stvar tako bila prije nekoliko dana,
pa je bila greška do tog utora.

3 godine
neaktivan
RE: Ko je tu lud? USB problem
Hyperion kaže...

Device manager-> scan for hardware changes

Pošto sam veca n00bcina, gdje je taj device manager

Hvala

warhed kaže...

jeli ti to sa svim usb utorima?
ako nije probaj u neki drugi utor.
meni je ista stvar tako bila prije nekoliko dana,
pa je bila greška do tog utora.

Ma sa svim... a mis i tipkalo rade u svima također
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 17:58 (joedirt).
3 godine

desni klik na My computer-properties-Hardware-Device Manager. nađeš USB stick i reinstallas diver.

的下跌不會好
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 18:01 (JURGOLINHO).
4 godine

Device manager na XP-u: Desni klik na moje računalo - Svojstva - kartica Hardware - Device manager

Device manager na Visti:   Desni klik na Računalo (Computer) - Svojstva (Properties) - S lijeve strane imaš izbornik i u njemu klikni na "Upravitelj uređaja" odnosno "Device manager".

Eto, valjda će pomoći!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
3 godine
neaktivan

E hvala! Radi! Zapravo ne radi :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 18:11 (joedirt).
3 godine

Pokušaj s ovim. Spoji USB stick, odi u Control Panel, Administrative Tools, Computer Management, odi lijevo na Disk Management i aktiviraj uređaj.

____________________________________________________________________________________________

Preuzeto sa http://forums.cnet.com/5208-7588_102-0.html?threadID=182521

3 godine
neaktivan

Drivere sam skinuo najnovije, probao sve ovo ali ga i dalje ne prepoznaje u mycomputeru. Recite bilo koji način da dođem do njega.

;)

3 godine
neaktivan

Dajte hitno je!

3 godine

Sumnjam da će ti ovo pomoći, ali probaj. Naime, u BIOS-u stavi da je USB enabled.

Do biosa dolaziš tako što prije 'dizanja' Windowsa stišćeš odrećenu tipku (čitaj malo i vidjeti ćeš koju).

3 godine

Po meni ne mora da je do drivera možda imaš kakav antivirus ili firewall da ti blokira pokretanje usb-a (tj. njegovih drivera).Ili ti nevalja usb-port

3 godine
neaktivan

Ma sve je ok u bios-u a i taj stick je prije par dana normalno radio. nije do porta jer tipkovnica i mis rade u njima, a i čujem zvuk dok se uključi. Sad iam još jedan problem, više ne očitava ni DVD-e

3 godine
neaktivan

rifreš! hitno je

4 godine
moderator

Bumpas temu nakon 7 minuta. A ovo ti je i drugi put. Pa nije toliko hitno, strpi se, javice se neko. Zbog navodne hitnosti problema, nisam obrisao bump, ali imaj strpljenja.

Resistance is futile (if < 1 ohm)
3 godine

Fino drugi put odaberi da imas problem za koji trebas rjesenje i biti ce na kratkoj listi nerijeseno.... lol

A sto se tice problema, da li si uopce provjerio da ti je taj usb-stick ispravan ???

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
4 godine

Istina, po svemu kaj pise jedino logicno je da je stick krepoPlač

FOR THE HORDE
4 godine

Ako je predni utor onda privremeno iskluci tipkovnicu i ukljuci USB tamo. Potom mousom idi u My Computer pa vidi

Desava se zbog vrlo cestog koristenja ovih utora da imaju lose kontakte. Ovo kazem posto si kazao da i bratov stick ne radi

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice