Dakle 2 godine sam ovde i vidio sam par slucaja da kompjuter crkne dok je u stand by modu.
Sad samo hocu da pitam koliko je tacno stand by siguran?
Dakle 2 godine sam ovde i vidio sam par slucaja da kompjuter crkne dok je u stand by modu.
Sad samo hocu da pitam koliko je tacno stand by siguran?
meni normalno uvijek radi, jedino je bilo problema sa asrock 770 ex3 da kad ju staviš na stand by neće se više vratit a kad ideš reboot nema slike pa moraš iz struje iskopčat pa ukopčat
Ja koristim stand by već 9 godina na svom stolnom PCu, nikad nikakvih problema nisam imal.
Danas je taj stand by drugačiji od onoga nekada, sada je i u tom modu većina komponenata bez struje, samo djelom radi napajanje i dio matične.
Ja koristim stand by već 9 godina na svom stolnom PCu, nikad nikakvih problema nisam imal.
Danas je taj stand by drugačiji od onoga nekada, sada je i u tom modu većina komponenata bez struje, samo djelom radi napajanje i dio matične.
Ako se ne varam, jedino što je u današnjem S3 iliti STR standby-u drugačije nego kad je kompjuter ugašen je to što RAM ostaje pod naponom, dio napajanja i matične ionako rade i kad je kompjuter ugašen.
@autor: Ja također već dugi niz godina koristim standby, zapravo ne razumijem ljude koji gase kompjutere.