Micro SD (TransFlash)

poruka: 10
|
čitano: 1.644
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Micro SD

Naime burazu sam danas kupio mem. karticu micro sd od 4gb za lg kg290 te ju mobitel nikako ne želi pronaći niti prepoznati ?

Da li sam se zahebo što nisam uzeo TransFlash a piše da u mob ide micro sd (TransFlash) ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 21:32 (perkoxcar).
2 godine
RE: Micro SD
perkoxcar kaže...

Naime burazu sam danas kupio mem. karticu micro sd od 4gb za lg kg290 te ju mobitel nikako ne želi pronaći niti prepoznati ?

Da li sam se zahebo što nisam uzeo TransFlash a piše da u mob ide micro sd (TransFlash) ?

TransFlash = micro SD

probaj u nekom drugom mobu ili na kompu ako imaš card reader...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
23 mjeseca
perkoxcar kaže...

jel mob može čitati kartice od 4 GB???

''Znam da ništa ne znam.''
2 godine
ilija2010lukic kaže...
perkoxcar kaže...

jel mob može čitati kartice od 4 GB???

Moze on citati i od 32GB , ali je pitanje kako ce raditi snjom .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
2 godine
Micro SD (TransFlash)

U kompu dela sad idem test u desire-u. Al nezz stara koja je bila u mobu šljaka i još sam našao neku od 64  i ona šljaka ?

2 godine
RE: Micro SD (TransFlash)
perkoxcar kaže...

U kompu dela sad idem test u desire-u. Al nezz stara koja je bila u mobu šljaka i još sam našao neku od 64  i ona šljaka ?

probaj formatirat

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
2 godine
Micro SD (TransFlash)
2 godine
RE: Micro SD (TransFlash)

moguće...al tako je bilo i za mojeg, pa je sad 8gb unutra...

probaj formatirat u fat pa probat...

2 godine
Micro SD (TransFlash)

Ma čisto sumnjam ali budem probao sutra.

2 godine
Micro SD (TransFlash)

Ništa, mislim da nema nade.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice