Nakon instal. SP3, kod učitavanja Win se restarta

poruka: 5
|
čitano: 2.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
HDD Pomoc

kad instaliram windowse xp i kad stavim service pack 3,nakon kad ga restartam nakon instalacije sp3-a kad se windowsi loudaju (loading) komp se restarta i ponovi isto...e da i kad mjenjam windowse formatiranje traje ok 15 sati (a onda se pregrije i nemogu ga upaliti oko 15-minuta),a kad stavim na formatiranje (quick) onda se formatira za 2 minute,ali onda nakon 2 dana korištenja stalno dolazi plava pozadina i piše da imam nekakav error...vec sam hard disk kod burazovog kompa brobao provjeriti od bed sektora,i jesam i nema ih,ali kada sa HD tuneom skenutam u predzadnjem redu je jedna crvena tockica a sve druge su zelene..

 

hard disk je WD (western digital) 160 gb

 

dali se da popravit ili trebam novi HDD???

Matija B
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
HDD Pomoc

Novi disk,a taj škart u smeće...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: HDD Pomoc
mato007 kaže...

kad instaliram windowse xp i kad stavim service pack 3,nakon kad ga restartam nakon instalacije sp3-a kad se windowsi loudaju (loading) komp se restarta i ponovi isto.

Cek to se desava samo kad instaliras sp3?

13 godina
protjeran
offline
Re: HDD Pomoc

i jedna je previse.smece

16 godina
moderator
offline
Re: HDD Pomoc
mato007 kaže...

kad instaliram windowse xp i kad stavim service pack 3,nakon kad ga restartam nakon instalacije sp3-a kad se windowsi loudaju (loading) komp se restarta i ponovi isto...e da i kad mjenjam windowse formatiranje traje ok 15 sati (a onda se pregrije i nemogu ga upaliti oko 15-minuta),a kad stavim na formatiranje (quick) onda se formatira za 2 minute,ali onda nakon 2 dana korištenja stalno dolazi plava pozadina i piše da imam nekakav error...

Ma da, nemoj s*at! {#} A jel piše kakav error imaš?

 

mato007 kaže...

vec sam hard disk kod burazovog kompa brobao provjeriti od bed sektora,i jesam i nema ih,ali kada sa HD tuneom skenutam u predzadnjem redu je jedna crvena tockica a sve druge su zelene..

S čim si provjeravao da nema bad sektora? S alatom ugrađenim u Windowse? U koje Windowse? Koje opcije si uključio?

 

Također, što je sa SMART podacima iz HD Tunea? Daj nam screenshot.

 

 

Točkica, kao što ti je rečeno, ne bi ni jedna smjela biti crvena - znači, disk mora biti 100% čitljiv (sve zelene točkice).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice