Stavio sam novu maticnu i sad nemam zvuka, radi se o foxconn g31mx, skinuo sam sve moguce drivere i vise fkt nezz kaj da radim. jel imo neko ovakav problem vec mozda?
Nema zvuka nakon nove maticne
- poruka: 11
- |
- čitano: 471
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio sam novu maticnu i sad nemam zvuka, radi se o foxconn g31mx, skinuo sam sve moguce drivere i vise fkt nezz kaj da radim. jel imo neko ovakav problem vec mozda?
Ako si stavio novu ploču tad pogledaj u BIOS i vidi za sound pa ako nije na disable a ako jesu stavi na enable.
Ime i model matičnu ploču a ako neznaš kako se zove instaliraj Everest pa če tam sve pisat sadržaj ploče.
Ako si stavio novu ploču tad pogledaj u BIOS i vidi za sound pa ako nije na disable a ako jesu stavi na enable.
Ime i model matičnu ploču a ako neznaš kako se zove instaliraj Everest pa če tam sve pisat sadržaj ploče.
pise maticna u 1 postu, a zaboravio sam imam windows 7 32bit
Aj ljudi pls fkt mi je hitno, nemogu bez zvuka
jel itko zna?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
to sve pogledo
Nabavio sam zvucnu karticu no opet nema zvuka :S jel zna neko u cemu je problem?
što ti kažu windowsi za sound drivere
što ti kažu windowsi za sound drivere
instaliro sam ih ja sam
odi u device manager i reci što piše