Printer ne prepoznaje tintu

poruka: 9
|
čitano: 674
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan

Imam printer Epson Office BX305F i kupio sam zamjensku tintu Orink T1281. Međutim, kad stavim tintu u printer, na printeru se ispiše poruka " Ink cartridge not recognized". Što da radim? Na tinti jasno piše da podržava ovaj model printera.

2 godine
Re: Printer ne prepoznaje tintu

Pretraži forum! Neko je već dao odgovor na to pitanje.

Pozdrav!

3 godine
neaktivan

Pretražio sam, ali nisam našao odgovor...barem ne za ovaj model printera.

10 mjeseci

I ja sam imao Epson printer ( sada neznam točno koji ) ali isto nije htio prepoznati tintu, tj samo žutu i crnu, onda sam nekako popravio žutu ali i dalje crnu nije htio..

Ugl. uzmi malo alkohola i tamo di stavljas  tintu pročisti, tj  stavi alkohol na stapice za usi i stavi u te rupice, mozda se nesto zakorilo.

3 godine
neaktivan

Stvar je da prepoznaje orginalnu crnu, ali ne i zamjensku...

3 mjeseca
neaktivan

Isti slučaj i kod mene. U pitanju je zamjenska boja, ORINK i Epson SX100. Barem 3 sata sam sve živo pokušavala. I kad je USB bio uštekan, i kad nije, sto puta gasila i palila printer, restartirala komp, stavljala nove drivere, čistila glave..nema što nisam. Na kraju sam kupila novu boju, identičnu; i printer ju je prihvatio kao da ništa nije ni bilo...

20 mjeseci

Sve radi ispočetka i pomoći će.

7 mjeseci
imao sam isti problem na epson printeru ali drugom modelu. jedina pomoc je bila servis...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
4 godine
Suddenly Psychotic kaže...
imao sam isti problem na epson printeru ali drugom modelu. jedina pomoc je bila servis...

Evo da i ja napišem.

Nažalost, kupio sam SX125. Nisam printao možda 2 tjedna i boja je u njemu, naravno, zapekla!! Kupio sve nove original boje, ali crnu ne doživljava i dalje..

Odnesem ga na servis, vrate ga nakon 2 tjedna, kao zapekla glava i to je riješeno i unutra još par testnih uzoraka da se vidi da boja stvarno "radi".

Spojim printer, odem u Word, napišem par bezveznih redova slova, prvi red crna boja drugi crvena pa žuta zelena plava, i onda, ko što sam očekivao, nijedna boja OPET neradi kako treba.

Sutra ga nosim opet na servis i ako ga sad ne poprave očitaću im bukvicu. Koji klinac služi servis ako nisu u stanju popravit svoj proizvod?

Prije njega sam imao HP 3650, znao sam da neprintam ništa po 2 mjeseca i nakon toga printam i nikad problema sa bojom.

Moje iskustvo, Espon nikad više u moju kuću ući neće.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice