Problem zujenja

poruka: 8
|
čitano: 547
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Problem zujenja

Imam jedan problem. nekad kad upalim računalo (ne uvijek ali je sve češće) komp mi jako zuji. na početku jako a poslije se malo smiri a ja ga moram potpuno smiriti tako da jako lupim par puta po njemu. sada lupam po cijele dane a on više ne želi biti tiho. cijelo vrijeme zuji a ja sam već skoro lud. kako da se riješim ovog problema? dal je to ventilator?

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=95080
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:16 (Barbarian).
2 godine
RE: Problem zujenja

To ti je najvjerojatnije hard. Podmetni gumice ispod njega.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
2 godine
neaktivan
Otvori kuciste pa vidi, mozda ti je kao sto ti je vec rekao hdd ispao iz lezaja a po mom misljenju to ti je najvjerovatnije neki vent. Znaci otvori kuciste i ocisti od prasine pa ako nije to ici cemo dalje sa drugim opcijama.
Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
2 godine
neaktivan
Problem zujenja

Hvala to ču i učiniti!

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=95080
2 godine
neaktivan
Ajde, ako redovito ne cistis kuciste i otvoris ga i vidis hrpu prasine po ventovima onda se odmah mozes smirit i bit siguran da je u tome problem. Ocisti ga kvalitetno ako ne znas sve izvadit, svaku komponentu zasebno ocistit, onda samo ovako s vana. Mislim da ce bit dovoljno jer sad bas neka generalka nije i potrebna, a i plus toga tko je vidio radit velikog posla na Uskrs. :)
Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
2 godine

čovjek je sigurno u pravu to ti je hard ja sam imao isti problem odjednom mi iz unutrašnjosti počelo neko deranje cvilenje tako

par dana je bilo i odjednom hard se smirio i radi još i dan danas već čak i godinama siguran sam da je malo se podearo ležaj koji drži

diskove u hardu ali eto ipak radi ko lud i bez više ikakvih zujanja cviljena i sl. Pusti ga još neko vrijeme da radi možda budeš imao

sreću ko i ja pa to prestane samo od sebe Zujanje. Eto.

2 godine
Problem zujenja

Može biti Hard ili vent od proca ja sam imo taj problem na stock AMD ventu on je pričvršćen plastikama i onda zbog brzine okretaja on se mico i zujo kad ga lupiš stane pa opet počne...

2 godine
Problem zujenja

Meni je zujao ventilator na tjedan dana staroj HD5770...

Provjeri najprije ventilatore u kompu

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice