Program za tv karticu

poruka: 5
|
čitano: 896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
Program za tv karticu

Imao sam tv karticu asus my cinema p1731 hybrid ali je crkla driver nece da prihvati u jednom dijelu instalacije samo kaze da ne odgovara za taj uredjaj. Onda sam uzeo da instaliram staru koja je msi 8606 ali problem je sledeci. Instalirao sam njen driver nakon cega je racunar prepoznao karticu. E sada ja nemam cd na kome je onaj mediski program pa sam skinu sa neta dsceler al kod njega je slika perfektna ali nema zvuka. Sve sam pokusavao ali nikako zvuk da dobijem. Sa chris tv nista kada skeniram program nista ni slike ni tona. Ako neko zna jos neki program neka preporuci ili neko resenje za dscaler.

 
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: Program za tv karticu

Ja koristim ProgDVB (besplatnu verziju). Ispravan driver ti je tu zapravo jako bitan.

12 godina
offline
Re: Program za tv karticu

Ma imam ja na cd-u taj driver a i skidao sam nove verzije ali u dscaler-u uvijek isto slika bez zvuka. Ma da da budrm iskren slika je predobra. Evo slike kartice alo ce sta pomoci jer je stara kartica pa mozda ima neki dzek za zvuk 

http://www.cbo-do.de/shop/images/product_images/info_images/26119_0.JPG

16 godina
moderator
offline
Re: Program za tv karticu

To je analogna kartica? Analogne kartice su obično imale linijski izlaz koji si morao spojiti u linijski ulaz (ne u mikrofon!) na zvučnoj kartici i odabrati linijski ulaz za zvuk (znači, unmuteati).

Samo što mi se čini da na ovoj slici nema linijskog izlaza, odnosno da imaš samo linijski ulaz. Ali ne znam - pretpostavljam da je ovaj plavi konektor linijski ulaz, a ako je tako, onda ti on ništa ne pomaže. Onda to znači da je to stvar drivera ili programa za gledanje. Pogledaj si koje sve ulazne audio (Sound) uređaje imaš u Control Panelu.
12 godina
offline
Re: Program za tv karticu

Da tako je plavi je line in tu sam ukljucivao zvuk kada sam spajao resiver. Ona mi sluzi da spojim dvb-c resiver sa računarom. Prije kada sam spajao dvd u zuti ulaz sam ukljicivao dzek za sliku i to bi bilo to. Ni onaj tvoj program ne radi. Drajver je orginalan on sve pronadje msi 8606 tuner pa msi 8606 audio i msi 8606 video. Zaista nzm sta uraditi 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice