Q6600 pregrijavanje nije OC ali se grije dosta :/
- poruka: 21
- |
- čitano: 1.065
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj sa stock da vidis temperature.
Probat cu sutra pa javim ;)
Evo slike sa stock coolera ali neznam možda sam previše paste stavio -.-'
Zrno riže paste na sredinu proca i cooler po tome.
Koliko si stavio paste i jesi dobro učvrstio hladnjak?
Juš uvjek to malo visoko za ne OC-an q6600.
Najvjerojatnije ti i jesu zato takve temp. i jos ako si stavio previse paste ...
"jedna potrgana nogica" znači neispravno nalijeganje hladnjaka, i u biti beskoristan, neispravan kuler.
Plus, nisi neveo koje napone jezgre imaš u biosu?
Ako si pustio matičnoj na auto, zna bios nasaftat previok napon.
Probaj staviti i coretemp, jer ovi screenshotovi su preglomazni.
Nožice sam zamjenio i napokon sam dobio pravo hlađenje...temp su bile oke i nakon 30 min komp se smrznuo i ugasio
I od onda ga nemogu upaliti a sutra mi dolazi novi monitor itd.. On se pali ventovi,lampice,hardisk sve radi ali nema slike ni onoh beep na početku bios se ne pokreče probao sam sa baterijom gledao sam preko moba po forumima ali ništa..najvjerojatnije je ošo procesor ili matična...a sve pare sam sad dao za monitor i ventove
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Nožice sam zamjenio i napokon sam dobio pravo hlađenje...temp su bile oke i nakon 30 min komp se smrznuo i ugasio
I od onda ga nemogu upaliti a sutra mi dolazi novi monitor itd.. On se pali ventovi,lampice,hardisk sve radi ali nema slike ni onoh beep na početku bios se ne pokreče probao sam sa baterijom gledao sam preko moba po forumima ali ništa..najvjerojatnije je ošo procesor ili matična...a sve pare sam sad dao za monitor i ventove
Ako ti se ventovi vrte otišao je procesor ili grafička.Provjeri vrti li se vent na grafičkoj također.
Meni je sve palilo osim stvari koje idu preko maticne kad je maticna otisla tako da ja mislim da je nazalost procesor jer grafa kad ode dobivas onaj dosadni zvuk piiipiiipi
Hmm otišla je matična ploča...Ovaj u servisu mi stavio MSI G41M-P28 a imao sam gigabyte ga p35 ds3l i novi ramovi su gore..ali komp je slabiji vidim po ocjenama na windowsu za 0,4 su se smanjile procesor i ram -.-'.
Hmm otišla je matična ploča...Ovaj u servisu mi stavio MSI G41M-P28 a imao sam gigabyte ga p35 ds3l i novi ramovi su gore..ali komp je slabiji vidim po ocjenama na windowsu za 0,4 su se smanjile procesor i ram -.-'.
Hebo vas WEI, on ništa ne znači, gledaju se performanse...
A vidim i po cod-2 slabiji su fps-i itd. -.-'
A nezz mene je strah ga OC..nezz dal bi to mogo izdržat -.-'.