Toshiba laptop

poruka: 7
|
čitano: 3.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Toshiba laptop

Imam problem s Toshibininm laptopom od frenda, do sada sam rastavio, grijao, lemio  more laptopa, ovo je sad prvi put da imam ovakav problem.

Ukratko, laptop baca sliku na eksterni monitor preko vga konektora uredno, na ekran od laptopa isto baca sliku u biosu i dok se boota, međutim čim se boota u windowse slika pukne.

Promjenjen flat cable, pasta gdje je potrebno, svi elementi izgledaju ok, čak je i grijana matična  bez uspjeha.

Na eksterni monitor normalno boota u windowse i radi, na ekran od laptopa kada uđe u windowse  ekran od  laptopa je plavičast, znači radi ali nema slike.

Probani razni windowsi od xp, do win 8.1

Flashan bios novi.

Probano s drugim ekranom ista stvar.

Mjenjana memorija, bez uspjeha.

Na laptopu je dual core intel i ati grafika neka, ukoliko je potrebno mogu sve toočno definirati.

 

Ukoliko netko ima savjet molim nek se raspiše :)

 

pozz

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Toshiba laptop

Da je netko imap šta napisati vjerujem da bi se već uključio, uglavnom zahvaljujem,

 

lp

16 godina
offline
Re: Toshiba laptop
Zoki B kaže...

Da je netko imap šta napisati vjerujem da bi se već uključio, uglavnom zahvaljujem,

 

lp

Lid switch?

14 godina
offline
Re: Toshiba laptop

Nije, ali hvala na pomoći, nešto je s tom grafikom, hirens mini xp normalno boota, safe mode isto, čim ulazi normalno u windowse zaplavi se ekran i to je to nema slike(nije bsod), na dodatni monitor normalno radi,

 

pozz

8 godina
neaktivan
offline
Toshiba laptop

Neznam gdje bih mogao svrstati ''svoj'' problem , pa da ne otvaram novu temu napisat cu ovdje posto sam od jucer vlasnik jedne toshibe. Dakle kupio toshiba s50-b15t. Izvrsno naime, ne bih se zelio privikavat na novi dizajn starta ( http://forums.toshiba.com/t5/image/serverpage/image-id/618iFA459131F692050E/image-size/medium?v=mpbl-1&px=-1 ), takoder nema control panela. Kompjutor se otkljucava sifrom maila?... Htio bih ga vratiti u onaj takoreci old school, kao sta je reci windovs7, ja imam 8.1. Ako je moguce u postavkama?

Takoder dobio sam masu glupih aplikacija tipa symbaloo, spotify, google drive, ''trgovina'' itd da ne nabrajam, smijem li ih pobrisati jer me ''iritiraju'' ahhaha...

Imam jos 2 tehnicka pitanja univerzalna... Da li vi gasite laptop skroz i isponova ga palite svaki put , ili ga stavite na sleep mode i zatvorite, jer sam citao da se brze kvari kad se svakog dana pali i gasi?
Takoder kad je baterija puna do 100% da ne bi trebao laptop biti i dalje ukljucen u struji jer se gubi kapacitet baterija kao i ako je ukljucen u struji preko noci...

Hajdmo decki, tko uspije ima pivo, slobodno ako netko hoce nek mi se javi u inbox.

 

@Zoki, izvini ako je tema bila namjenjana samo za tvoj slucaj, no mislio sam kako je univerzalna za sve toshibe pa sam se i ja prikljucio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 23:41 (loromoro).
 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Toshiba laptop
loromoro kaže...


 

Prije svega, moram da te pitam zbog čega ne sačekaš Windows 10 i napraviš upgrade na Windows 10 a ne da se vraćaš korak u nazad na 7-cu? "Glupe" aplikacije slobodno deinstaliraj ukoliko ih ne koristiš. Što se tiče potpunog gašenja ili ostavljanja na sleep, to je tvoj izbor a to ne utiče na vijek trajanja računala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice