Tshiba Satellite

poruka: 25
|
čitano: 727
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Toshiba Satellite

Imam problem sa lap top-om formatirao sam ga sa windows xp i nakon formatiranja naravno lap top se sam restartuje

ali poslje restartovanja javi mise neka greska i nece da podigne system  evo  postavicu sliku pa ako mi tko moze pomoc

zlaja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 18:52 (diora).
2 godine
Tshiba Satellite

grrrrrrrrr samo se gleda niko nepise ccccccccc

zlaja
2 godine
RE: Tshiba Satellite

tak je i meni bilo, a zašto jer je bio pun virusima ili si primio neku datoteku koja ti ruši... ako nemožeš nikako doć do desktopa reinstaliraj windowse, a ako uspiš očisti komp od virusa, malwara, spywarea, očisti i registry...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 19:40 (Dompa).
2 godine
protjeran
RE: Toshiba Satellite
diora kaže...

Imam problem sa lap top-om formatirao sam ga sa windows xp i nakon formatiranja naravno lap top se sam restartuje

ali poslje restartovanja javi mise neka greska i nece da podigne system  evo  postavicu sliku pa ako mi tko moze pomoc

jel toshiba satellite II kupljen u njemačkoj :P...takav sam i ja dobio....ako je tamo odes na servis i gotovo...

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
2 godine
Tshiba Satellite

l na novo sam ga reinstalirao i nema sanse da digne sistem bojim se da nije hard crko al valjda ga nebi mogao formatirati daje crko hard ili ?

zlaja
2 godine
h_rca777 kaže...
diora kaže...

jel toshiba satellite II kupljen u njemačkoj :P...takav sam i ja dobio....ako je tamo odes na servis i gotovo...

kupit je u CH samo stosam ja u BiH tako da mogu zaboravit service u CH

zlaja
2 godine
protjeran
diora kaže...
h_rca777 kaže...
diora kaže...

de napisi sta ti pise na onom plavom ekranu...

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
2 godine
Nebi mogao reinstalirati da ti je Hdd rikno. Ako imas Linux formatiraj sa njim pa intaliraj xp..
2 godine
Tshiba Satellite

dobra ideja pokusacu to sad dobro kontas THX

zlaja
2 godine
h_rca777 kaže...
diora kaže...
h_rca777 kaže...
diora kaže...

de napisi sta ti pise na onom plavom ekranu...

jasam ono jedva uspio uslikti jer brzo nestane a pise nesto psyhical memory

zlaja
3 godine
protjeran
diora kaže...

l na novo sam ga reinstalirao i nema sanse da digne sistem bojim se da nije hard crko al valjda ga nebi mogao formatirati daje crko hard ili ?

Ja mislim da sam imo takav laptop na servisu isto tako win vista ili win 7 sam stavio sve radi perfektno hoću xp ono taj plavi ekran smrti izbaci i nikako nije dao da se može staviti xp i odnese se laptop na servis ovi naprave da može ići win xp i išao je radilo je sve ko avion!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

haj molim te pojasni mi malo kako bi ja to napravio ??

hamdo
3 godine
protjeran
gizmo12 kaže...

haj molim te pojasni mi malo kako bi ja to napravio ??

Odnesi na servis i reci da nemožeš win xp instalirat ajde probaj vistu ili win 7 instalirat pa javi šta bude!

2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

mozel to ikako bez servisa ?

hamdo
3 godine
protjeran
gizmo12 kaže...

mozel to ikako bez servisa ?

Ja nisam to uspio rješiti bez servisa!

P.S To što su omogućili win xp platio sam 250 ili 300 kuna

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 21:39 (Mato_Ivanovac).
2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

a sta mislis mozel to biti prob u opci ATA i SATA

hamdo
3 godine
protjeran
gizmo12 kaže...

a sta mislis mozel to biti prob u opci ATA i SATA

Neznam stvarno neznam!

3 godine

Nije to samo na toshibi, ne može ti podignut windowse jer prilikom instalacije u biosu najprije moraš podesit da ti je disk ata (ili ne sjećam se već kako je to kod toshibe), tebi je ostalo na AHCI i to promijeni. U suprotnom ti windowsi traže da instaliraš sata drivere, koji bi trebalo instaliti sa diskete prilikom instalacije windowsa a predpodtavljam da disketu nemaš na laptopu. Ja sam pokušao i sa  usb disketnom jedinicim ali nije išlo. Jednostavno o biosu stavi na ata i instaliraj xp. Nadam se da je pomoglo.

2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

tosi upravu taki sam prob jednom vec imao nesjecam se tacno koji je lat top bio ali prob je ovdje u biosu nevidim nigdje sata i ata da pise *??

hamdo
2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

ja u biosu vidim hard ali kad hocu da idem na hard njega samo preskoci i ode na quiet boot

hamdo
3 godine

Evo išao sam pogledat svoju toshibu.

Pritisnem tipku za paljenje i esc, onda f1 (tako kod mene ulazi u bios),

Kad si u biosu pritisni PGDN dok ne vidiš tabelu DRIVERS I/O, i u toj tabeli je (kod mene) zadnja stavka SATA Controler mode = AHCI, sa strelicom dolje odi na to AHCI i onda pritisni tipku space dok ti se ne promjeni na IDE. Te postavke spremi (tipka END na tipkovnici i Y).

Nakon toga instaliraj windowse i trebali bi radit.

3 godine

Usput vista i sedmica nemaju tih problema jer imaju integriran sata driver a xp nema.

2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

u mene je bios na F2 a PGDN mi je da promjenim jezik ???

hamdo
3 godine

Kod mene je f2 onaj početni meni gdje biraš uređaj sa kojeg želiš bootat (to nije bios).

Možeš izabrat hard, cd, disketu, mrežni uređaj i usb (ako gledaš sa ljeva na desno).

Za ostalo moraš uć u bios

2 godine
neaktivan
Tshiba Satellite

u mene je f2 bios a f12 je biranje bott uredzaja

hamdo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice