Dakle,imam gore navedenu TV karticu. Sve radi na DVB-T-u,no kada pokušam spojiti na composite,tj onaj žuto-crveno-bijeli kombinaciju kabela,nema niti slike niti zvuka. Što da radim?
TV kartica - P7131 Hybrid - nema slike ni zvuka
- poruka: 14
- |
- čitano: 1.554
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni google sasvim neke trece slike te kartice izbaciva. imas sva ta tri cinca. onda po nekoj logici to sluzi za capturing necega...spojit nesto analogno IN da hvata za snimanje.
moze malo bolji info modela...jel asus?
meni google sasvim neke trece slike te kartice izbaciva. imas sva ta tri cinca. onda po nekoj logici to sluzi za capturing necega...spojit nesto analogno IN da hvata za snimanje.
moze malo bolji info modela...jel asus?
Čekaj trenutak. Onaj konektor koj izgleda kao S-Video na kartici na njega se spoji kabel koji ima konektore za cinche ili kako se zovu vec.
Asus je.
Probao sam stari VCR,PS2,staru kameru,fotić,svašta i ništa nije radilo.
aha,na njega mislis. dakle stavio si adapter s-video nacinceve. da,to je OUT.
e sad,nebih znao zasto ti ne salje vani nikakvu sliku.. u sto si ubo te cinceve..stari crt tv?
aha,na njega mislis. dakle stavio si adapter s-video nacinceve. da,to je OUT.
e sad,nebih znao zasto ti ne salje vani nikakvu sliku.. u sto si ubo te cinceve..stari crt tv?
BTW adapter sam dobio uz karticu. Znači ja bih htio PS2(VCR ili bilo koji uređaj) ------ TV kartica
To je i namjena portu (port je IN) ,samo što nema sliku niti zvuk.
BTW adapter sam dobio uz karticu. Znači ja bih htio PS2(VCR ili iblo koji uređaj) ------- TV kartica
trebalo bi radit, možda softverski nešto treba?
BTW adapter sam dobio uz karticu. Znači ja bih htio PS2(VCR ili iblo koji uređaj) ------- TV kartica
trebalo bi radit, možda softverski nešto treba?
nemam pojma. U postavkama ima raznih PAL_M,PAL_nešto itd.
Probao sam sve te PAL verzije,ali ništa ne radi.
kod moje leadtekice, sve se automaticom podesi...izaberes kanal za capturing..ono blabla ide dvbt,pa analog tv,pa taj slobodnjak...kao na tv-u av kanal.
e sad, trebala bi ti zvucna kartica sama "uskociti" i postaviti se..video nemas sto namjestat..bitno je da si na av kanalu kartice.
sto je sa softwerom i suceljem programa kartice? jesi fino stavio na analogni slobodni av kanal.
sto je sa softwerom i suceljem programa kartice? jesi fino stavio na analogni slobodni av kanal.
Ima samo 713x bda analog capture
nebih znao ovako napamet. mislim da je difultno taj s-video pod out...treba ga softwerski prebacit pod in (capturing).
mislim da su sada ti cincevi "mrtvi"..jer je u fazi s-video out na taj s-video sto ti je vani spreman da da sliku u neki uredjaj.
Imam istu karticu i meni ja na početku nešto zezala i već sam je mislio vratit, samo se cuo zvuk a slike nigdje. Reinstalirao sam one njezine programe i malo bolje namjestio kabel tj. malo sam ga jace pritisnuo i od tada radi savrseno za capturing. Znaci provaj malo jace pritisnuti sa kabelom kad ga ukljucis da dobro uđu svi pinovi.