Ubrzanje računala???

poruka: 9
|
čitano: 3.104
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Ubrzanje računala???

eii ljudi...

Imam jedan problem... Računalo mi je jako sporo, jer imam jako puno programa i raznih gluposti...

Znate li kakav program ili nešto drugo da ubrzam računalo???

Ako mi možete pomoći tada mi se javite!!Smijeh

Pozdrav!

3 godine
RE: Ubrzanje računala???

Nisi dao dovoljno podataka o svom računalu (Npr. veličina RAM memorije (i njena brzina), brzina procesora, matična ploča, dali si pokušao defragmentaciju.....)

Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra!
3 godine
Ubrzanje računala???

TuneUP utilities

Možda on malo pomogne!Namigiva

Nijedno pravilo bez iznimke!!
3 godine
neaktivan

eiii...

Hvala!!!

Probati ću s tim programom!!!

Pozdrav!!!

...Luka...
3 godine
neaktivan

Napisati ću još informacija!!!

Pozdrav!

...Luka...
3 godine
Lukman kaže...

Napisati ću još informacija!!!

Pozdrav!

Ma netrebaš pisati nikakve više informacije!
Ako se može ubrzati to ćeš uspiti s onim programom. Ako nemože(odnosno ako je hardware slab) tu ti nemožemo puno pomoći...
ukoliko ne želiš overlock...
Nijedno pravilo bez iznimke!!
4 godine
Ubrzanje računala???

Uz tune up....ccleaner, redovna defragmentacija diskova, uvjek svježi driveri i sl. mogli bi pomoći također.

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
4 godine
moderator
Ako si ti računalo zagušio tonama programa, teško da će ti neki softver pomoći.

Rađe napravi čistku, i makni sve što ti je nepotrebno s računala.
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
3 godine
neaktivan
Ubrzanje računala???

Pitanje je što radiš s njim   , dali si defrag. disk i   registarsku bazu ,trebaš i očistiti registre od deinstalacije , što više imaš rad.memorije biti če brže , pri podizanju sistema samo ono najnužnije ima toga DOSTA što utječe na ubrzanje i brže pokretanje računala ,od procesora i grafičke isto kao što rekoh pitanje je što radiš s njim..

dd
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice