Zvuk na maticnoj

poruka: 5
|
čitano: 3.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Zvuk

pozz

 

kada slusam glazbu i stisnem refresh zvucnici krce. dok mijenjam tabove na chrome-u, zvucnici krce... hebem mu, nije valjda da zvucna na maticnoj odlazi...?!

 

EDIT: izgleda da je u windowsima problem, ista stvar je i preko HDMI-a na tv-u...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 14:03 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Zvuk

- kračanje je fičer, na streamanju ako, ako nije dovoljna brzina. Po uzoru na radio (smetnje).

Po napisanom može biti to. Jesi li probao neku normalnu muziku s PCa (CD, igre..) ili neki drugi player. Ako je ikakav problem sa zvučnom (driver ili kvar-smetnje) onda mora biti svigdje jednako. Možeš pokušati i s drigim browserom ako je samo online..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
offline
Re: Zvuk

Upravo rušio windowse (imam Win 7 x64). ista stvar svugdje. dok imam aero ukljucen i dok se prozori minimaliziraju - krci. dok skrolam u internet exploreru - krči. dok otvaram foldere - krči. nemam instalirane drivere za grafu - pomicem mis - krci, zastajkuje mjuza. dok diram one ciceve od zvucnika koji idu u zvucnu (dok su spojeni u zvucnu) - krci sto prije nije bio slucaj! (jucer). pa nije valjda da je zvucna otisla ( to ti je asrock...) pokriva li garancija to?

13 godina
offline
Zvuk na maticnoj

pa ako ti je zvucna na maticnoj rika i ako imas racuun gdje si kupio normalno da imas i garanciju za to................{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Zvuk na maticnoj

dobro je, skuzio sam u cemu je prob. posto nemam na kucistu (CM 334 Elite) srafe da zasrafim komponente nego samo limic koji ih stisne, od cestog zivciranja (gubljenja) u fifa-i u lupanja o stol, vjerojatno se grafa pomakla i to je bio prob... izvadio sam je van i stavio natrag unutra i radi (naravno, ne iz prve.  nakon sto sam je prvi puta izvadio i stavio, komp nije htio bootat - 2. put mi se to vec desilo). da li je to stvar do maticne (lose) ili cega?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice