Kućno povezivanje

poruka: 4
|
čitano: 2.008
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Kućno povezivanje

pošto ću uskoro da dobijem Nokiu N95 8Gb odlučio sam da moj prašnjavi, mukte dobijeni AP(Linksys WAP54g) spojim kako bi se nesmetano u trenucima odmora mogao konektirati na Net bežično.

E sada pošto ona još nije došla a ja sve kupio što mi treba za umrežavanje tražim sugestije, prijedloge i mišljenja o slijedećem.

pošto sve to planiram da povežem preko switcha dali bi to sve radilo ako bi Adsl router(D-link dsl-854T, T-com poslao), gore navedeni AP i komp uštekao u switch i stisnuo Power dugme.

Dakle dali bi to sve proradilo bez prevelikog konfiguriranja rotera, Ap i Windowsa XP pošto bi hteo da zaključam AP da baš svako ne zakači se na njega kada bude prolazio pored moje kuće.

 

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Kućno povezivanje

Vidim ja da se nikome nije pojavio ovakav problem tj. situacija

A neka spojićemo pa ćemo da vidimo

E da zaboravio sam da kažem da želim da dopustim da se preko AP spajaju i na moj vanjski disk pa da mogu skidati svašta naravno uz moje dopuštenje

15 godina
neaktivan
offline
povezano ali sa malim problemima

I tako ja zahvaljujući mnogim odgovorima  i sugestijama na ovaj post  Smijeh  odlučio da odvojim 10 minuta svoga vremena pa da ja to sve

spojim.

DA ponovio sta sam napravio Jedan switch na koji su priključeni adsl router(D-link T-com kolekcija), AP (linksys wap54g) i naravno to sve prikačeno na komp.

E sada Ap radi tj. mogu preko njega na internet koristeći moju N95 ali AP se nigde ne vidi u sistemu i nemogu ga dodatno konfigurirati(enkripcija i ostalo) a hteo bi da ga koristim da mogi npr. da gledam filmove na n95

IP config mi samo vrati adresu mrežne kratice i aktivnu vezu i to je to

Kako da ga konfiguriram?

 

16 godina
offline
Kućno povezivanje

Fin dan danas... Smijeh

 

Iskreno, nemam pojma, ali evo da ne budeš jedini koji je pisao ovdje.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice