...jel neko uspio natjerati taj ruter da se automatski rekonekta...na popisu ga nema a skripta ne radi
Thomson TG782i i jDownloader
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.345
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mene isto muči!
Vidim da postoji tema pa neću otvarati novu iako je ova dosta stara. Možda je netko u međuvremenu uspio skužiti kako odraditi ovaj dio. Tnx
Uspio sam ja, evo postupak:
1. Skinite program "Telent Scripting Tool", googlajte ili odmah ovdje preuzmite http://jerrymannel.com/blog/wp-content/uploads/2008/tst10.exe
2. Premjestite ga negdje, al imajte na umu da mu nije preporucljivo mijenjati lokaciju jer cete u suprotnom ponovno morati prckati po JDownloader postavkama...
3. U istom folderu/mjestu gdje vam se nalazi program "Telnet Scrripting Tool" napravite novi tekstualni file npr: reconnect (slika 1.)
4. Otvorite taj "reconnect" file preko notepad-a i kopirajte sljedeci kod:
192.168.1.1
WAIT "Username :"
SEND "Ovdje upisite vas User Name\m"
WAIT "Password :"
SEND "Ovdje upisite vasu lozinku\m"
WAIT "=>"
SEND ":ppp ifdetach intf=Internet\m"
WAIT "=>"
SEND ":ppp ifattach intf=Internet\m"
WAIT "=>"
SEND "exit\m"
- IP adresu ostavite ako koristite T-comov router TG782, u suprotnom mijenjajte ako ste na npr. Optimi itd...
- "Ovdje upisite vas User Name" zamjenite za vas username od routera, ako koristite t-com upisite administrator (ne user)
- "Ovdje upisite vasu lozinku" zamjenite za vas TG782 access code koji se nalazi na vasem routeru, npr ako vam je access code: 414785549, pisite ovako: !tc0Mht414785549
Na kraju vam to treba izgledati ovako (slika 2.):
192.168.1.1
WAIT "Username :"
SEND "administrator\m"
WAIT "Password :"
SEND "!tc0Mht414785549\m"
WAIT "=>"
SEND ":ppp ifdetach intf=Internet\m"
WAIT "=>"
SEND ":ppp ifattach intf=Internet\m"
WAIT "=>"
SEND "exit\m"
5. Spremite i zatvorite taj file
6. Otvorite JDownloader > Settings > Modules > Reconnection > External i pomocu:
- Command (use absolute directory paths): "Select" gumba locirajte TST10.exe (Telnen Scripting Tool) (slika 3.)
7. U polje Parameter kopirajte sljedece (slika 3.):
/r:reconnect.txt
/m
8. Pozeljno bi bilo da napravite exeption za TST10.exe kroz firewall.
9. Odite u JDownloader i klikinte na gumb "Change IP" da testirate radi li (slika 4.)