Alcohol 120% aktivacija?

poruka: 12
|
čitano: 2.783
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Alcohol 120% aktivacija?

Dal neko zna kako aktivirati acolhol 120 na win 7,na xp-u me je tražio key i samo sam ga upisao,na sedmici ne traži key?

(mislim na acohol trial version skinut sa njihove stranice,ili mi preporućite odakle da skinem drugačiji acohol...)

2 godine
Alcohol 120% aktivacija?

Kaj niko neznaPlač

Dajte mi barem preporućite onda neki program za instalaciju iso file-a?(Alcohol će mi trajati možda još tjedan dana...)

3 godine
moderator
Alcohol 120% aktivacija?
World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
3 godine
RE: Alcohol 120% aktivacija?

ili daemon tools lite, radi na sedmici bez greške i nije ti potrebna nikakva aktivacija.

2 godine
1BIT kaže...

Kaj niko neznaPlač

Dajte mi barem preporućite onda neki program za instalaciju iso file-a?(Alcohol će mi trajati možda još tjedan dana...)

Img burn. DAEMON Tools. Ako imaš sedmicu netreba ti nikakav program možeš prižiti .iso fileove ako klikneš dva puta na njih.

2 godine
Alcohol 120% aktivacija?

Ma znam da mogu pržit,ali sve novije igre su od 6 do nekih 11Gb(kako koja)to ne stane na obićan dvd,a one doublelayer od 8Gb sam sprobavao razne i većina mi ih nije uspijela,tako da mi je nekako najbolji ovaj virtualni pogon ; )

2 godine

Klikni na Help u Alcoholu 120 % i onda About Alcohol 120 % otvorit će se dijalog i klikni register ak ne kužiš javi se

2 godine
Alcohol 120% aktivacija?

Demon tools lite posebno dobro radi na 7-ici.........

+ Jednostavan je za koristenje.........

Dok alkohol za W 7 mora biti nova verzija i jos ji trial.......

Sto nikako nije isplativo........

The quieter you become the more you are able to hear...
2 godine
softwaremaniac kaže...

Klikni na Help u Alcoholu 120 % i onda About Alcohol 120 % otvorit će se dijalog i klikni register ak ne kužiš javi se

Ne piše mi register,evo slika

Uvečano Uvečano

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 21:49 (1BIT).
2 godine

Kupite sada klikni i upiši serijski broj

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 21:47 (softwaremaniac).
2 godine
Alcohol 120% aktivacija?

Tnx @ softwaremaniac našo sam za registraciju,još samo da nađem serijal na netu,zahvaljujem svima na odgovorima

Nisam vidio prvi put kad sam gledao,sa desne strane piše: Upgrade Serial Reseller Nisam vidio prvi put kad sam gledao,sa desne strane piše: Upgrade Serial Reseller

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 21:58 (1BIT).
2 godine

oćeš PP??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice