Uglavnom imam .avi jednog filma i želio bi ga convertat u DVD , imam najnoviju verziju ConvertXtoDVD-a. 3.0.0.9.
Uglavnom, kad završi proces kodiranja, ubacim prazan dvd i počme "Prženje" i na kraju program javi da je operacija uspijela, ali kad ubacim taj dvd u komp - prikazuje da njemu nema ničega, čak i kad idem na open nema ničega na mediju. Kad ubacim dvd u svoj dvd player koji imam doma, javi mi da nemože čitat taj mediji.
Imao sam prije isti ovaj pgoram ali njegovu stariju verziju i uspješno sam radio ovakve zadatke.
Jel itko zna šta bi možda trebao mjenjat u postavkama?
Hvala.!
ConvertXtoDVD problem
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.254
- |
- moderatori:
naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam sličan da nekažem isti problem sa tim novim XtoDVD 3.0. itd programom pa sam se vratio na verziju 2.9.9.500 koja me i sad izvrsno služi i brza je i ima sve što ti traba za izradu DVD sa dvx-a ili sličnog formata videa moja ti je preporuka da ako imaš stariju izvdbu da je i koristiš očigledno da zadnju nisu uradili do kraja kako treba.
Zašto s njim pržiš DVD? Prži ga u Neri ili kad ti stvori DVD iz AVI datoteke još jednom ga prekodiraj sa DVD Shrinkom pa onda snimi sa Nerom.
Bil mogao to kako s alcoholom 120%?
Recimo da napravim konvert s dvd shrinkom pa s alch zapržim?
Iako mi je convertxtodvd dobar zbog subtitleova...
Alcohol je samo za image datoteke.
ovako ja koristim isti program i istu verziju ( 3.0.0.9) i meni radi sve ok ali sam morao brzinu prženja spustit na minimum (4x). i nakon tog je sve ok . Provjeri postavke
pozdrav
Da li ConvertXtoDVD po defaultu koristi obje odnosno četiri jezgre procesora ili to treba negdje uključiti?
Uglavnom imam .avi jednog filma i želio bi ga convertat u DVD , imam najnoviju verziju ConvertXtoDVD-a. 3.0.0.9.
Uglavnom, kad završi proces kodiranja, ubacim prazan dvd i počme "Prženje" i na kraju program javi da je operacija uspijela, ali kad ubacim taj dvd u komp - prikazuje da njemu nema ničega, čak i kad idem na open nema ničega na mediju. Kad ubacim dvd u svoj dvd player koji imam doma, javi mi da nemože čitat taj mediji.
Imao sam prije isti ovaj pgoram ali njegovu stariju verziju i uspješno sam radio ovakve zadatke.
Jel itko zna šta bi možda trebao mjenjat u postavkama?
Hvala.!
Do sada sam convertxtodvd koristio bez problema za konverziju mkv. u DVD. Rezultat je bio zadovoljavajući. Sada mi se pojavio problem. Pretvorio sam Red Cliff 2 720p u DVD i rezultat je trzava slika. Nikad do sada nisam imao problema i nisam mjenjao postavke. Da li netko zna zašto mi je rezultat sada tako loš?