Crte po ekranu??? ;(

poruka: 9
|
čitano: 2.453
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
20 mjeseci
neaktivan
Crte po ekranu??? ;(

Pozdrav svima, novi sam clan ovdje pa nisam bas puno citao prethodnih tema, te neznam dal ima tema sa slicnim problemom, uglavnom u zadnja 2 dana na ekranu su mi se pocele pojavljivati  neke cudne vertikalne crte, kojih se nikao ne mogu rijesiti =/, jucer su te crte s vremenom nestale, a danas cijelo vrijeme smetaju..prvo sam mislio da je problem u monitoru, al nije jer monitor je ok, onda sam milio da je stvar u driveru, i instalirao sam sa stranice og grafe najnovi softver za grafu, i opet nista, sta se tice hlčadenja, za to nisam siguran, al ventilatori rade, i da ne rade dobro, racunalo bi se samo ugasilo nakon pokretanja

molio bih ako netko zna u cemu je problem da mi pomogne???

2 godine
Crte po ekranu??? ;(

graficka ti se pregrijava ... probaj ocistiti komp malo od prasine (ako je ima) pa javi rezultate Namigiva

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
2 godine
RE: Crte po ekranu??? ;(

Jesi provjerio konektore?

Kojim tipom konektora spajaš monitor?

Ako je sve dobro spojeno, vrlo vjerojatno odlazi memorija na grafi..tj. grafa crkava.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
2 godine
DamageHigh kaže...

Jesi provjerio konektore?

Kojim tipom konektora spajaš monitor?

Ako je sve dobro spojeno, vrlo vjerojatno odlazi memorija na grafi..tj. grafa crkava.

ALI ... uvijek je mozes sprziti u pecnici i probati je osposobiti Cool

ALI ... to samo radi ako nemas garancije ili ti je to posljednja nada ....

ALI .. vise o tome mozes procitati u ovoj temi ...

ALI .. uvijek postoji ALI Smijeh

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 22:06 (rebelsy).
3 godine
i ja imam slican problem na ekran...gasi mi se menu opcija i pali stalnoooo...tako da poprilicno smeta...rjesio sam kvar tako da zabijem bumbacicu izmedu tipke power od monitora -.-
http://movies-monkey.blogspot.com/
20 mjeseci
neaktivan
Crte po ekranu??? ;(

ma ocistio sam ga zadnja 2 dana vec 500 puta, toliko u zivotu puta nisam sobu cistio ;)
hehe

a sta s konektorima, di ja to mogo vidjet koji su?? pitam je rinace sam u tim stvarima totalni noob xD

2 godine
dretvaa kaže...

ma ocistio sam ga zadnja 2 dana vec 500 puta, toliko u zivotu puta nisam sobu cistio ;)
hehe

a sta s konektorima, di ja to mogo vidjet koji su?? pitam je rinace sam u tim stvarima totalni noob xD

Ono u što uštekaš kabal koji ide od grafičke kartice do monitora. Ako je VGA (analogni), moguće da samo on nije do kraja upiknut, pa se zato stvaraju smetnje..I probaj malo ispuhati i konektore od kabela,  na grafi i na monitoru..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
20 mjeseci
neaktivan
Crte po ekranu??? ;(

Pozdrav imam jedan problem sa monitorom.

naime kupio sam novi kabel za povezivanje monitora sa računalom neznam kako se točno taj kabel zove.

I od tada mi windows 7 detektira monitor kao Generic Non- Pnp Monitor.

model monitora je Aoc 172s.

Skinuo sam drivere za monitor sa adrese ftp://ftp.aoc-europe.com/Drivers/LCD-monitors/

I kad sam isao instalirati driveri windows mi je napisao: windows je ustanovio da je upravljački program azuran i ispod pise

Generic Non- Pnp Monitor.

sto trebam napraviti da mi windows detektira monitor kao  aoc 172s jer sada kad npr otvorim razlucivost monitora ina npr rezolucija koje ovaj monitor oupce ne podrzava. 

Moze li mi tko pomoci?

3 godine
qqq kaže...

Pozdrav imam jedan problem sa monitorom.

naime kupio sam novi kabel za povezivanje monitora sa računalom neznam kako se točno taj kabel zove.

I od tada mi windows 7 detektira monitor kao Generic Non- Pnp Monitor.

model monitora je Aoc 172s.

Skinuo sam drivere za monitor sa adrese ftp://ftp.aoc-europe.com/Drivers/LCD-monitors/

I kad sam isao instalirati driveri windows mi je napisao: windows je ustanovio da je upravljački program azuran i ispod pise

Generic Non- Pnp Monitor.

sto trebam napraviti da mi windows detektira monitor kao  aoc 172s jer sada kad npr otvorim razlucivost monitora ina npr rezolucija koje ovaj monitor oupce ne podrzava.

Moze li mi tko pomoci?

da li si instalirao najnovije drivere za grafičku karticu? vjerojatno nisi. ne moraš instalrati drivere od monitora, ti driveri ti ne znače ništa.

s ovim programom možeš vidjeti koju grafičku karticu imaš u pc-ju http://www.techpowerup.com/gpuz/, nakon toga odi na stranice proizvođača skini i instaliraj drivre, i to bi trebalo riješiti problem.

edit: dakle sudeći po ovoj tvojoj poruci http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/driveri/69118.aspx?page=0&jumpto=1294311&sort=asc&view=flat nisi instalirao drivere za grafičku karticu i jasno je u čemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 11:49 (robisierra92).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice