Čudan INSTAGRAM problem

poruka: 2
|
čitano: 3.195
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Čudan INSTAGRAM problem

Pozdrav, ljudi. Imam jako čudan instagram problem i nikako da ga se riješim sam. Ovako, imam 2 accounta i na oba sam prijavljen preko aplikacije. Jedan radi besprijekorno. Kod drugog mi ne radi niti jedan jedini hashtag. Tj. fotografije koje objavljujem se ne pojavljuju ni pod jednim hashtagom dodanim u opis. To sam primjetio prije koji dan i shvatio da nijedne fotke nema ni pod jednim hashtagom dodanim u opis. A sad dolazim do još zanimljivijeg i čudnijeg dijela. Instagram koristim samo preko aplikacije na mobitelu. Danas sam nešto pregledavao preko kompa i vidio da su sve fotografije koje sam objavljivao objavljene i pod hashtagovima iz opisa. Ali... samo dok se nisam prijavio u sistem. Čim sam se prijavio na račun, fotografije su nestale sa hashtagova. 

Pomagajte da riješim problem, važan mi je account za obiteljski posao i teško bi mi bilo zatvarati i ponovo skupljati pratitelje. Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2018 4:58 (Crovukic).
 
0 3 hvala 0
11 godina
offline
Re: Čudan INSTAGRAM problem
Pozdrav ljudi. Frendica mesada pitala zasto nemoze vidtii niti jednu poruku niti slati ikome poruke? Prilozit cu sliku kako njoj trenutno izgleda inbox. Probala je viditi pod profil i poruke da nije nesto sprckano, ali kaze da je samo odjednom se to pojavilo. Nije nista dirala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice