Euro Truck Simulator problem

poruka: 8
|
čitano: 903
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Dakle,imam problem sa ETS-om.

Instalirao igru sve ok,pokusam pokrenuti - ne mogu, - "corrupted installation". Reinstall application from original CD."

Reinstalacija ne pomaze ,probao sam.

Probao pokrenuti igru iz instalacijske mape,ne pokrece,samo kao krene loadat i nista.

Nije mi jasno,probao sam i German euro truck simulator,farming simulator i ni jedan mi ne radi.

Probao sam i mjenjt compatibility mode,pokrenut kao administrator,ali ne pomaze.

OS je windows 7.

Jel imao netko ovakvih problema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 20:26 (Mikygs).
7 mjeseci

skini drugi torrent.(nadam se da nije za zuti?{#})

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
4 godine

Napravio... problem je bio u driverima od graficke.

Instalirao najnovije i sad radi,sve ok.

3 mjeseca
neaktivan

Tek sam poceo igrati Euro Truck Simulator i vi svi znate dobro i  pratite tu igricu. Postavio bih par pitanja

-Ne znam(kada dodjem na mjesto gdje trebam istovariti prikolicu) koje dugme da pritisnem.

-Sta cu uraditi da mi budu kamioni(Mercedes, Man, Scania, Volvo, Renault, Daf, Iveco... ) kod mene neki SHIFT

3 mjeseca
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator problem

man,daf,iveco njih nema u igri nego moras skinut modove

SCANIA-swift

RENOL-nema znaka

MERCEDES-u krugu tri valovite crtice

VOLVO-kapljica neceg

OVO TI SU NAZIVI U IGRICI KAK SU OZNACENI KAMIONI

3 mjeseca
neaktivan

KAKO NAPRAVIT MOD KAMIONA ZA EURO TRUCK SIMULATOR (ETS){#}

11 mjeseci
Re: Euro Truck Simulator problem
NmJ kaže...

Tek sam poceo igrati Euro Truck Simulator i vi svi znate dobro i  pratite tu igricu. Postavio bih par pitanja

-Ne znam(kada dodjem na mjesto gdje trebam istovariti prikolicu) koje dugme da pritisnem.

-Sta cu uraditi da mi budu kamioni(Mercedes, Man, Scania, Volvo, Renault, Daf, Iveco... ) kod mene neki SHIFT

pa igraj german ili uk truck simulator jer je zanimljivije. možeš imat svoju tvrtku. ja igram german truck simulator. imam 47 kamiona i vozača. ali s nestrpljenjem se očekuje ets 2. izlazi u kolovozu. stavi si modove jer kamioni nisu licencirani zato nemaju nazive kako bi trebali imat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice