Event Viewer greške - WIN10

poruka: 4
|
čitano: 778
|
moderatori: Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 mjeseci
offline
Event Viewer greške - WIN10

Pozdrav,

 

uvidom u event viewer primjetio sam da mi se računalo susreće sa raznim error-ima. Pokušao sam ih popraviti no sve što sam pronašao nije pomoglo za sada pa ukoliko je već bilo na forumu (nisam našao preko search-a) ili je netko imao slične probleme molim za pomoć:

 

Error1:

 

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
and APPID
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}

 

 

Error2:

 

Performance power management features on processor 11 in group 0 are disabled due to a firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware.  (procesorr se mijenja od 0 do 11 ako se ne varam - više errora)

 

 

Unaprijed hvala.

LP

Senior IT Consultant
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
moderator
online
Re: Event Viewer greške - WIN10

Ako ti računalo ispravno radi - ignoriraj.

15 mjeseci
offline
Re: Event Viewer greške - WIN10
mbaksa kaže...

Ako ti računalo ispravno radi - ignoriraj.

 
Povremeni BSOD, crash aplikacija ali to je cca u 5%-10% rada (nadam se da nije previše). Nekad zasmeta ali eto, ako nema rješenja i ignore je u redu.

Senior IT Consultant
10 godina
moderator
online
Re: Event Viewer greške - WIN10

BSOD pod Windowsima 10?! To bi trebala biti vrlo, vrlo rijetka ptica (skoro pa nikad), a ne da se događa povremeno. U tom slučaju to ne možeš ignorirati.

 

Ovdje je opisano tvoj problem i kako ga riješiti. Ako ga ne uspiješ riješiti, možda bi ti najbolje bilo reinstalirati Windowse i onda nakon toga paziti kakve programe instaliraš (i kreirati točke vraćanja, dakle restore pointove, prije instalacije programa kako bi se mogao vratiti na staro u slučaju da ponovno naiđeš na program koji ti je uzrokovao te probleme).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice