Hamachi i Vista

poruka: 3
|
čitano: 1.756
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Hamachi i Vista

Pozdrav, problem je slijedeći u jednom dućanu pokušavam spojiti dva računala preko hamachia, jedno računalo je u dućanu a drugo se nalazi na udaljenoj lokaciji, moja zamisao je bila da sheram jedan folder koji se nalazi na udaljenom računalu i u taj folder bi se stavljali dokumenti od računala u dućanu, na oba računala je instaliran hamachi kreirane su "sobe" i uredno se računala pingaju, međutim kada želim pristupiti tom udaljenom računalu postavlja mi se prozor u kojem me traži da unesem korisničko ime i lozinku za to udaljeno računalo, isto se dešava i obratno, sve dozvole za tu mapu su postavljene na full control probali smo upisivati i korisničko ime i lozinku od hamachija, računala itd.. ali jednostavno se ne može uči u tu sheranu sobu. Sve se radi na windows visti. Svaki savjet je dobrodošao

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Hamachi i Vista

pogledaj ovdje link...

 

firewall ti mora bit iskljucen.. za pass i username mislim da oba kompjutera moraju unjet iste podatke, mislim da je to nesto kao s mobitelima da trazi pass za pristup informacijama..

Be NooB To Be Cool...
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Hamachi i Vista

oba firewalla su bila isključena kod spajanja, što se tiče username i passworda on je mene pustio kad sam radio join network ali me poslije traži nekakav username i password ali neznam od čega vrlo čudno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice