KODI - Extended Display

poruka: 1
|
čitano: 738
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
KODI - Extended Display

Pozdrav.

Znači ovako.

Na kompu je instalirana najnovija verzija Kodia te je komp spojen HDMI kablom na Samsung ue55ku6502. Display mode je stavljen na Full Screen 2 tj. telka služi za gledanje preko Kodia.

E sad. Htio bi se riješiti sitnih trzuckanja slike koliko je god moguće, mislim gledljivo je al mrvicu smeta. Opcija "Adjust display refresh rate" je stavljena na "Always".

Relativno sam zadovoljan sa prikazom slike no na primarnom monitoru koji služi za surfanje dolazi do pada frameratea u tolikoj mjeri da se ne može normalno koristiti kad se u susjednoj sobi na telki vrti Kodi.

Isključio sam Aero temu no kada bi se pojavila slika na sekundarnom zaslonu odnosno TV-u klik na bilo kojem mjestu na primarnom monitoru bi rezultiralo minimaliziranjem slike na TV-u no to se riješi opcijom "Use fullscreen window rather than true fullscreen".

Kada su oba zaslona uključena, odnosno kada se monitor koristi za svakodnevni rad a TV za prikaz Kodia opet se pojavljuju sićušna trzuckanja kod bržih scena.

Mene mi zanimalo da li se ovaj problem može riješiti ili se jednostavno moram pomiriti da ukoliko želim normalan rad i na jednom i drugom zaslonu da moram koristiti opciju "use a fullscreen window rather than true fullscreen" gdje Kodi koristi sporiji DirectX Mode.

Procesor je I5 660 a grafa je HD 5770.

 

Zahvaljujem se unaprijed

 

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice