Problem sa mikrofonom

poruka: 1
|
čitano: 654
|
moderatori: Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
offline
Problem sa mikrofonom

Pozdrav, već neko vrijeme imam ovaj problem i u zadnje vrijeme je postalo već nepodnošljivo jer se događa svakih 5-10 minuta.

Naime kada razgovaram na ts3/discord sve radi noramlno neko određeno vrijeme i onda mikrofon počme raditi neki odvratni static zvuk koji para uši.

Zatim svaki puta moram čupat slušalice van, sačekat malo pa ponovno uštekati da bi radilo i tako non stop što je vrlo iritantno, pogotov ako igram nešto tipa DayZ onda mi više ne radi mikrofon in game nego moram ponovno i igru restartat.

Prije se to događalo tu i tamo sada je počelo non stop. Probao sam sve što mi je palo na pamet, reinstalacija drivera, sve moguće stavke pod opcijama mikrofona sam mjenjao, pojačavao, smanjivao.

Mislim da problem u mikrofonu (hardverski) nije jer sam našao neke stare sluške i isprobao te se isti problem pojavio nakon nekih 5 minuta razgovora na ts3.

Sve čega sam se sjetio sam već probao tako da sam presušio sa idejama i trebam neke dodatne, windows mi se zbilja neda nanovo instaliravat jer imam brdo stvari koji bi ponovno mora skidati, isntaliravati i ono najgore sve podešavati kako je sad a stvarno imam hrpetinu toga.

 

BTW evo i tog zvuka koji se događa

UPOZORENJE utišajate zvučnike/slušalice jer zvuk para uši  https://vocaroo.com/i/s1PYfwgMHPBL

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice