Problem sa prženjem.

poruka: 12
|
čitano: 467
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Problem sa prženjem.

POMOĆ.............

Ovako imam Win7 Ultimate friško instalirani prije nekih dva mjeseca. Pokušao sam spržiti par divx fimova na DVD i bezuspješno. Naime, imam Nero9 koji je uredno radio na XP-u bez problema ,a na Sedmici ne radi. Pokušao sam i sa Ashampoo Burning Studio ali se ista stvar događa. Prženje krene kako treba ali previše brzo završi i na kraju mi ne otvori ladicu od pržilice, a program izvjesti kao da je sve uredno sprženo. Da bih otvorio ladicu od DVD-a moram napraviti restart pc-a, DVD medije mogu baciti u smeće jer poslje piše da medij nije prazan, a na njemu nema ništa. Pržilica je OPTIRAC DVD RW AD-7203A ATA.

Do čega bi moglo biti?!

Sinoć sam uredno ubacio najnoviji Firmware za pržilicu ,ali opet se događa ista stvar.

2 godine
Problem sa prženjem.

A kolko je ta przilica stara? jesi probao s drugom przilicom ?

Music As A Weapon !!
2 godine
Problem sa prženjem.

probaj zamijenit podatkovni kabel

i spojit na drugi konektor na matičnu

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
2 godine
Re: Problem sa prženjem.
Haf932 kaže...

A kolko je ta przilica stara? jesi probao s drugom przilicom ?

Nisam probao sa drugom, kad je nemam. Morao bi je kupiti.

A pržilica možda ima dvije god. otprilike.

2 godine
Problem sa prženjem.

A probaj posudit od nekoga pa probaj ak mozes !

Music As A Weapon !!
2 godine
XXX-Man kaže...

probaj zamijenit podatkovni kabel

i spojit na drugi konektor na matičnu

Ali Win7 je uredno instaliran preko te pržilice ,znači u Device manageru je prikazana kao takva. Bez obzira probati ću spojiti na drugi konektor pa javim.

4 godine
Problem sa prženjem.

Koje dvd-je koristis + ili -

Imao sam slucaj sa svojom da mi nece prziti + dvd-e,a  minus dvd-e radi savrseno.

vec sam ju mislio baciti kad ono radi sa minus dvd.

4 godine
Problem sa prženjem.

Te Sonyeve pržilice su za ništa, ne poznam nijednog zadovoljnog korisnika Optiarc pržilice.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
2 godine
Problem sa prženjem.

Ja Nero ne koristim, ni men neće ništa pržit. Sad koristim Power2Go i prži sve.

2 godine
191x7 kaže...

Te Sonyeve pržilice su za ništa, ne poznam nijednog zadovoljnog korisnika Optiarc pržilice.

Kako to možeš biti zadovoljni korisnik pržilice? :D

Evo, sad znaš prvog...valjda..:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
2 godine
vava kaže...

Koje dvd-je koristis + ili -

Imao sam slucaj sa svojom da mi nece prziti + dvd-e,a  minus dvd-e radi savrseno.

vec sam ju mislio baciti kad ono radi sa minus dvd.

Mislim da je do DVD medija, od deset DVD+R imation medija ostala su samo dva. Svih osam mogu baciti u smeće. Probao sam na laptopu isto spržiti sa Nero7 ,i događa se isto. Ne preostaje mi nego probati sa drugim DVD-ima.

2 godine
Problem sa prženjem.

Ne koristi Nero, ni meni on neće pržit. Drugi programi bez problema prže.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice