Problem sa školskom učilicom?

poruka: 7
|
čitano: 1.458
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Imam problem sa pokretanjem učilice i dobio sam od njih upute ali ja nemogu to nači na kompjutoru dali može mala pomoć?                         -Na računalu kliknite  ?Start -> Control Panel -> User Accounts?     nakon ovoga radim po slikama u prilogu.

Nakon toga trebate kliknuti na User Accounts?, otvori se prozor s popisom svih korisnika računala. Odabere se korisnika i klikne dugme ?Properties?. Otvara se novi prozor na kojem se nalazi tab ?Group Membership?. Odabere se ?Other? i u padajućem izborniku odabere ?Administrators?.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 15:05 (55pero).
2 godine

Prva slika>Administrator.To ti je korisnik.

oko za oko,pasta za zube
2 godine
RE: Problem sa školskom učilicom?
dncrmt kaže...

Prva slika>Administrator.To ti je korisnik.

Ali kako da dođem do drugog djela uputa?

2 godine

Ne trebaš jer si već postavljen kao administrator.Samo nastavi s instalacijom ili što već.

oko za oko,pasta za zube
2 godine

U tome i je problem što je tako postavljeno od početka i kad ugasim komp moram svaki put ponovo reinstal učilice i izgube se svi podaci,a njihova teh.služba mi je poslala te upute zato mi nije jasno.

3 godine

To instaliraš kod kuće ili?

Moguće je da ti je uključeno da ti se cjelokupni novi podatci na C: disku obrišu nakon restarta.... ne bi bilo prvi put da vidim tako nešto...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
2 godine

Da na kućnom kompu ,koje bi onda bilo rješenje da probam instalitat na drugu particiju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice