Sniper Elite V2 problem

poruka: 5
|
čitano: 2.744
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 mjeseci
neaktivan
Sniper Elite V2 problem

Vecer svima. Naime imam problem sa navedenom igricom. Instalirao sam je, sve normalno i kada hocu da je pokrenem izbaci mi error : The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. " Pored toga, trazio sam na google rjesenja od kojih su sva bila bezuspjesna. Ako neko zna kako rijesiti ovo, molim vas pomazite.

P.S

OS mi je windows xp SP3

Hvala.

2 godine
Re: Sniper Elite V2 problem

Ja mislim da sam cuo da igrica ne podrzava windows xp, ali nisam sto posto siguran.

3 godine
lawless kaže...

Vecer svima. Naime imam problem sa navedenom igricom. Instalirao sam je, sve normalno i kada hocu da je pokrenem izbaci mi error : The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. " Pored toga, trazio sam na google rjesenja od kojih su sva bila bezuspjesna. Ako neko zna kako rijesiti ovo, molim vas pomazite.

P.S

OS mi je windows xp SP3

Hvala.

Probaj skinut novi msvcrt.dll i stavit ga u game folder i u c:/windows/system32 mozda pomogne :)

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
3 godine
lawless kaže...

P.S

OS mi je windows xp SP3

Hvala.

igra ne podrzava win xp..

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
4 godine
neaktivan
Sniper Elite V2 problem

Imam problem sa prikazivanjem vatre/eksplozije u igri. Grafa je Radeon HD 3800 sa novim driverima, OS win 7, Procesor AMD!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice