Stranice se otvaraju same od sebe

poruka: 5
|
čitano: 3.418
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Stranice se otvaraju same od sebe

Pozz ljudi,

 

Ja sam prije par dana isao skinuti igru na torrent i nesto sam skinuo (sad da li je to ili ne ja nzn) i mozda je bio virus u tome, pokusa san taj file nac kasnije medutim bezuspjesno...onda sam isa na ccleaner odma da ocistim pa san accidentally usput instalira i avast a vec iman MSE....i uglavnom long story short od tog dana mi se svaki sat po dva tri puta otvaraju random stranice na mozilli, sta od pornjave neke do binary tradinga, svakakvi spamovi. I to otvori jedan tab svakih 20ak minuta, na chromeu ne. Mozillu sam pokusa potpuno izbrisat i sve ocistit medutim ista stvar i dalje. To nije jedini problem...i na mozilli i na chromeu kad upisem pojedine rijeci u search i stisnem enter, srusi mi se chrome/mozilla...neke stranice mogu neke ne...npr upisem 'malware' i stisnem enter i crusha se crome...i ja onda upalim microsoft security essentials da pocisti sve, cekam 2 sata, kaze cisto...kazem aj dobro idemo vidit, opet ista stvar...pokusam skinit avast, pocisti neke 3 prijetnje, opet ista stvar, pokusam skinit malwarebytes, ne mogu ga skinut jer se srusi stranica...onda ga skinem na mob i posaljem preko usba na komp, pokusam otvorit malwarebytes, nece da otvori...odem u safe mode i upalim malwarebytes...nade 900 prijetnji, pocisti sve, upalim normalno i opet isto...ja ne znan vise sta da radin. Konstantno mi izbacuje te oglase i konstantno se rusi kad pojedine searche upisem na google...il kad na neki link kliknem nece da otvori samo se srusi...to sta san vidia po internetu navodno nazivaju ''rootkit'' kad ti otvara stranice samo od sebe...sad da li je to rootkit il ne bog te pita.

 
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
offline
Stranice se otvaraju same od sebe

Pokusao sam napravit danas i system restore...medutim prekasno...to je pocelo 25.08, a meni su updateovi svi kasnije...

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Stranice se otvaraju same od sebe

Probaj adwCleanerom. Možda on nešto nađe. Ako ne uspije ni on, registriraj se na Sysnative i pošalji mi PP tamo pa ćemo riješit na drugi način :)

7 godina
protjeran
offline
Stranice se otvaraju same od sebe

Najbolje probati sa free verzijom Malwarebytes:

https://www.malwarebytes.com/products/

 

Full scan, sa otvaranjem arhiva. Trajat ce par sati, ali vecinu ce naci. Takodjer obrisi browsere,

te njihove mape u Program Files, Programdata i pod Users->Tvoj_User -> tu isto imas mape od browsera, sve obrisi rucno.

 

Nakon sto se sve ocisti i odskenira, restartaj PC, pokreni IE/Edge i skini si zeljeni browser (Firefox, Opera, Chrome, Vivaldi - dobri su svi, osim sto Chrome nije optimiziran i potrosi sav RAM).

 

Onda u browser stavi UBlockOrigin dodatak. I trebao bi biti rijesen muka.

 

A za buduce si stavi bar nekakav antivirus, Avast Free je dobra besplatna solucija. Od placenih mi je BitDefender jako dobar (makar veoma agresivan).

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
offline
Re: Stranice se otvaraju same od sebe

Prijatelju od srca ti hvala...evo skinuo adwcleaner, nisam mogao upisat uopce u google adwcleaner ka sta san reka nije mi dozvoljavalo, pa san skinia na mob i priko usba stavia...pocistilo 30ak prijetnji i sve san iz karantene izbrisa i sad evo mogu googlat malware i sve ostalo sta prije nisan moga, sad cemo vidit oce li jos oglase izbacivat al ja mislin da je rijeseno :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice