Tikovnica i miš ne reagiraju iz čista mira?

poruka: 10
|
čitano: 756
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Znači pc mi radi 24/7  pod power options je auto-sleep i auto gašenje hdd-a disejblano,nekad ga stavim na sleep i nakon toga sve radi.Ugl več mi se 2 puta u zadnjih 10 dana dogodilo da sam se maka od pc-a ,ekran se ugasia nakon 20 min kako je i postavljeno,  kad sam se vratia umjesto da upali ekran na pomak miša ništa se nebi dešavalo. Kad bi pritisnia power button ekrani bi se upalili ali miš i tipkovnica još uvjek nebi reagirali,sve dok ne restartiram pc. Ovo se rijetko događa al se zna dogodit.Da napomenem: i miš i tipkovnica su mi spojeni preko izlaza na ekranu a ekran ide u jedan usb 3.0 port. Kad mi se ovo desi tipkovnica i miš iopce ne dobivaju napon. Na tipkovnici ne radi lcd i pozadinsko a na mišu ne radi laser.Ako ih izštekam iz ekrana i uštekam u pc dobiju napon ali još uvjek ne reagiraju pa moram resertirat pc. U device menegeru je za oboje disejblano : allow pc to turn off this device to save power.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 mjeseci
Re: Tikovnica i miš ne reagiraju iz čista mira?
athlon64 kaže...

Znači pc mi radi 24/7  pod power options je auto-sleep i auto gašenje hdd-a disejblano,nekad ga stavim na sleep i nakon toga sve radi.Ugl več mi se 2 puta u zadnjih 10 dana dogodilo da sam se maka od pc-a ,ekran se ugasia nakon 20 min kako je i postavljeno,  kad sam se vratia umjesto da upali ekran na pomak miša ništa se nebi dešavalo. Kad bi pritisnia power button ekrani bi se upalili ali miš i tipkovnica još uvjek nebi reagirali,sve dok ne restartiram pc. Ovo se rijetko događa al se zna dogodit.Da napomenem: i miš i tipkovnica su mi spojeni preko izlaza na ekranu a ekran ide u jedan usb 3.0 port. Kad mi se ovo desi tipkovnica i miš iopce ne dobivaju napon. Na tipkovnici ne radi lcd i pozadinsko a na mišu ne radi laser.Ako ih izštekam iz ekrana i uštekam u pc dobiju napon ali još uvjek ne reagiraju pa moram resertirat pc. U device menegeru je za oboje disejblano : allow pc to turn off this device to save power.

Probaj još u device manager naći USB root hub u kojem su tipkovnica i miš izbrisati ih pa resetirati računalo pa ponovno uključiti miš i tipkovnicu.Koji hub su ti miš i tipkovnica saznaš desnim klikom na hub zatim properties pa power tab.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 19:44 (Ikarus01).
3 godine

ne mogu nać root hub sa tipkovnicom i mišem xd, na kojeg god idem desni klik pa properties pa power nađem samo x ports aalvalible, negdi je 4, negdi 5, negdi 2

13 mjeseci
athlon64 kaže...

ne mogu nać root hub sa tipkovnicom i mišem xd, na kojeg god idem desni klik pa properties pa power nađem samo x ports aalvalible, negdi je 4, negdi 5, negdi 2

Onda odinstaliraj sve root hubove.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 20:01 (Ikarus01).
3 godine

pokuša sam i u procesu uninstallanja na jednom od njih mi se ugasila i tipkovnica i miš pa sam miš spojia direktno u pc, iša na scan for hw changes i onda je vratilo sve root hubova,samo kako da sad doznam koji je hub sa mišem i tipkovnicom?

13 mjeseci
athlon64 kaže...

pokuša sam i u procesu uninstallanja na jednom od njih mi se ugasila i tipkovnica i miš pa sam miš spojia direktno u pc, iša na scan for hw changes i onda je vratilo sve root hubova,samo kako da sad doznam koji je hub sa mišem i tipkovnicom?

Sorry krivo sam se izrazio evo sad upravo pokušao na svome.Dakle ako ne znaš koji je hub odinstaliraj ih i samo njih.Kada miš postane nepokretan isključi ga zajedno s tipkovnicom.Zatim nasilno ugasi pc držeći power tipku,ponovo upali računalo i na desktopu će biti mali prozorčić instaliravanja kontrolera.Kad to bude gotovo spoji tipkovnicu i miš i pričekaj da se oni instaliraju to će potrajati oko minutu.Kad završiš s time javi se natrag u temu.

3 godine

obavljeno :)

13 mjeseci
athlon64 kaže...

Super javi se ako se budu pojavljivali isti problemi.Sad jedino što možeš je čekati.

3 godine
Ikarus01 kaže...
athlon64 kaže...

Super javi se ako se budu pojavljivali isti problemi.Sad jedino što možeš je čekati.

točno :),zahvaljujem na pomoći.

3 godine

Problem se opet pojavio popodne.Pc upaljen, ja idem učit nešto pa ugasim ekran (tipkovnica i miš idu preko njega) Kad sam ga opet upalia tipkovnica i miš uopce ne dobivaju napon :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice