Vuze problem-internet

poruka: 4
|
čitano: 3.386
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
azarues problem-internet

ovako...

 

koristim azarues (vuze) za skidanje torrenta.Illegalne ne skidam uopće (100%,vjerujte mi),ali nakon nekog vremena brzinja skidanja se smanjuje,pa dođe i do nule.Nakon toga internet ne radi.Proradi jedino ako isključim router iz napajanja i nakon nekog vremena uključim ga opet u struju.MOžete li mi pomoći s tim problemom,a ako budem morao s nekim drugim programom skidati torrente,znate li kako da do sada skinuti trailer prekinem sa vuze-om do onoliko koliko sam megabajta skinuo  i nastavim s recimo bittorrentom,da ne idem skidat torrent ispočetka?hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 21:45 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: azarues problem-internet

Mislim da je najbolji izbor za torrente uTorrent. Što se tiče trailera, oni baš i nisu preveliki, pa ono, nije propast svijeta ako ne možeš nastaviti. Mislim da se može napraviti ako da, pokreneš taj torrent, počenš skidati, stopiraš, ugasiš uTorrent, pasteaš stare podatke u novi folder, upali uTorrent i force check (re-check), ili jednostavno nastavi download. Trebalo bi raditi.

15 godina
neaktivan
offline
Vuze problem-internet

hvala ti dragon soul,radi ovo što si napisao,i da,nije propast svijeta ako ne nastavim taj trailer,briga me,ionako imam flat,ali mi se ne da bš čekati toliko,imam važnijeg posla.  ...hvala ti!

 

 

može i lock,što se mene tiče...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Vuze problem-internet

Hehe, drago mi je što sam pomogao Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice