Windows 7 instalacija

poruka: 10
|
čitano: 1.120
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Windows 7 instalacija

danas sam probao 3 puta instalirati 7-icu i zbilja neznam u cemu je us*ani problem... prvi put kad sam je instalirao sve je bilo ok do onoga kada kaze da priprema se za prvo pokretanje kompjutera.. tad mi se pojavio cmd :S nakon minute komp se ugasio... kad sam ga upalio dosao je samo do onoga gdje trazi da se boota sa cd os... drugi i i treci put kad sam instaliro kaze mi da  mi fali file ili da je corrupt... skino sam dve razlicite verzije windows 7 i isto se dogodi... to sam instliro 7-icu sa hdd 

2 godine
RE: Windows 7 instalacija
Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
3 godine
Windows 7 instalacija

jako si mi pomogo sa tim linkom... pola tih ljudi trazi pomoc oko drivera, samo par njih ima problema sa bootanjem a pola od tih neznam kako bootati sa dvd windowse... samo je jedan forumas reko da ima slican problem kao ja i niko nije nista odgovorio...

2 godine
RE: Windows 7 instalacija

Imaš li ove datoteke na DVD-u kao na slici?

3 godine
Windows 7 instalacija

ja nisam booto sa dvd nego sa hdd... ja imam ove datoteke (windows je piratski...) 

3 godine
Windows 7 instalacija

Fomtiraj hdd  sa nekimim programom ili sa cd-om od xp(na onaj spori nacin).Pa pokusaj ponovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 21:18 (zzz).
3 godine
Windows 7 instalacija

ma sad sam instaliro sve drivere na xp -.-''  zanima me samo u cemu je bio problem jer sam prije vec imao instaliranu 7-icu i radila je... jedino sto sam onda booto sa dvd a ne sa hdd

3 godine
Windows 7 instalacija

Najbolje je instalirati sa dvd-a,kod instalacije sa usb-a,ili hdd-a zna biti svakakvih problema.

3 godine
Windows 7 instalacija

Instalacija Sedmice direktno sa hdd-a - KLIK

Iako ,mislim da bi bilo najpametnije instalirati s DVD-a.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
2 godine
Windows 7 instalacija

da,svakako instalirati sa dvda,jer ovako ne mozes formatirati,i ko zna ima li kakvih virusa koji su ostali na xpu,plus sedmica ima nadogradeni ntfs datotecni sustav,tako da bi bolje sljakalo.. format,i instalacija sa dvda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 21:37 (robx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice