XP otiso kvragu?

poruka: 17
|
čitano: 1.079
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
XP otiso kvragu?

ovako imam problem sa postavkama u windowsima :S danas mi se promjenilo to sve a nista nisam skido itd...  kad pokrenem task manager( preko tipkovnicke kratice) pojavi mi se ono kao u visti kad moram da kliknem na task manager(kada dode onaj okvir sa gasenjem kompjutera, log off itd...)...  ima jos par promjena koje sam slikao...

2 godine
neaktivan
RE: XP otiso kvragu?

Dok klikneš Shut down, jel ti se pokazuju tri gumba " Stand by, shut down, restart" ili ti se pokaže upadajući izbornik pa moraš birati?

I don't know how World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones
3 godine
XP otiso kvragu?

da vidis to mi se isto sad promjenilo... nisu vise ona 3 gumba

2 godine

reinstall

3 godine
XP otiso kvragu?

u pm... toga sam se i bojo xD

2 godine
neaktivan

Meni je to isto bilo.

Ja sam izbrisao windows xp i prešao na windows 7 jer mi se nije dalo zezat time, niti preinstalirati xp (možda bi to pomoglo).

I don't know how World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones
2 godine
neaktivan

Ili kupi win 7

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 20:46 (Igi 95).
2 godine
XP otiso kvragu?

moj savijet ti je da staviš win 7.

Izuzetno je dobar i stvarno nemam nikakvih problema s njim, a i onako ćeš jednog dana morati promjeniti win, pa ti je bolje što prije

@ win7
3 godine
XP otiso kvragu?

a ja nisam preso jer imam slabu konfiguraciju... intel e2160 (1,80ghz) nvidia 9400GT 1gb i 2GB ram

2 godine
neaktivan

pogledaj moju konfu na moj pc Plač 'shame'

3 godine
XP otiso kvragu?

imas podjednako kao ja :S mozda cak i bolje...

3 godine
Imsovcanin kaže...

a ja nisam preso jer imam slabu konfiguraciju... intel e2160 (1,80ghz) nvidia 9400GT 1gb i 2GB ram

Tvoja je i zadovoljavajuća konfiguracija, naročito 2 GB rama, ali ako ne bi prelazio možeš pokušati sa reparacijom Win XP-a, nije sigurno da će upaltiti ali nema štete da pokušaš, naravno prije trebaš sve podatke na sigurno čisto ako nešto krene po krivu.

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
2 godine
neaktivan

ali meni ide brže nego xp, imam 3,7 bodova na windows experience listi zbog procesora, ali ostalo je 4,7 na više.

3 godine
protjeran
Imsovcanin kaže...

Ne brini ti, samo slobodno instaliraj 7-icu 32bitnu i radit će ti normalno. Ja doma imam jedan puno slabiji komp i na njega sam instalirao 7-icu i radi a ima samo 800mb RAM-a...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
3 godine
XP otiso kvragu?

reparacija? wtf?

e a koja je ono verzija 32 bitna

2 godine

Možeš napravit Repair Windows XP-a (kod instalacije odabereš repair,ne format),ali bolje prijeđi na Windows 7.

32-bitna (x86) verzija ždere manje RAM-a i preporučena je korisnicima koji imaju do 3,5 gige RAM-a

3 godine
XP otiso kvragu?

ma vec sam si downloadao 7 sad si samo prebacujem podatke da drugu particiju kako nebi moro sve ponovno trazit po netu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice